Tuesday, January 3, 2012

.eiii sampai hati sayang !

.

Salam.

Ektuali macam tanak hapdet belog sebab nak focus on revision for final exam tapi mesti lah bukan buat revision 24 jam kan kan? Heeeeeee.. Nak tau tak? Kalau korang cakap tanak pun, kite nak bagitau jugak.. Hihi. Kite dapat anak sedara! Hoyeahh~ Kakak kite dah selamat bersalin baby girl semalam.. Gila tembam. Malas nak upload gambar sebab malas nak transfer dari henpon ;-P

So, semalam, borak borak dengan housemate kite. Kite cakap lah dengan kawan kite yang kite takut gile saket nak bersalin tuh. Sebab ada kes yang meninggal time bersalin, pastu ada yang cakap seksa gile. Huwaaa.. Padahal masa kite lambat lagik tapi dah pikir bukan bukan. Huhu. Sebab nya kite neh kalau peyed pun dah saket pinggang macam hape, siap tak boleh nak jalan.. Huuu.

Kawan : Intan tau tak, ada tau doa untuk pindahkan sakit bersalin dekat suami.
Kite : Eh, ye ke? Tak pernah tau pun. 
Kawan : Betul, ada. Kite pernah terbaca..

Lepas tuh, malam tadi masa punch card sebelum tidur, ceta lah dengan Irfan pasal hal ni...

Kite : Sayang tau tak.. Kawan kite cakap kan, boleh pindahkan saket bersalin tu dekat suami. Ada doa khas. Nanti time kite, kite nak baca lah doa tu.
Dia : Ei...sampai hati Sayang.. Kenapa plak nak pindah kat suami? Pindah lah dekat bapak mertua ke, dekat doktor ke..
Kite : Eh, kenapa pulak?
Dia : Ye la.. Nanti kalau Sayang baca doa tuh, mana lah tau, masa tu Abang tengah drive pastu tetiba Abang eksiden ashane? Tak pasal pasal anak kite jadik anak yatim.
Kite : Eii dia ni !! Tak simpati kat orang langsung.
Dia : *gelak*

Tensen jer cakap dengan dia. 
Orang seyes dia maen maen. ;'(

8 comments

Nursyahira izzati Ngadimon said...

comelnyaaaaaaa akk n diaa . sweet gituu ~

Picoz Shupalula. said...

Hak hak. Irfan pun, selalu menyakat intan :D

aRa ❤ aFiq™ said...

hee.. sweet la akak ngn super k :)

Gua said...

good luck for final :)

kaka said...

haha..korang ni macam2

Gadis Pantai Timur said...

sweet sangat...

fatiha said...

haha..bleh pindah2 plk??tahniah dpt anak sedara kak...share la doa tu..nk tau jgk sbb tk lame lg sy pn nk bersalin ni..huhu..gud luck final exam...

.::WaNiE::. said...

mak ngah

nak aiskrim >_<

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13