Monday, January 9, 2012

.eh eh, semua orang nak sambut besday kite

.

Salam.

Tengok tajuk dah tau kite neh perasan tan tan tan. Kah kah. Dulik ah. Janji nak perasan jugak. Hihihhi.

Beberapa minggu lepas adalah minggu terakhir kite dalam Semester 4 neh. Dan 4 Januari lepas merupakan first paper kite untuk final exam. Disebabkan sangat rajin study, belog ini terabai. (rajin lah sangat!) Minggu last tuh kebanyakkan lecturer buat final discussion dengan students. Dan untuk kelas faveret iaitu HRD (training & development) kiteorang buat makan makan dalam kelas.

Lecturer faveret kiteorang, Miss Mimi kasik duet untuk kiteorang buat jamuan. Dan kami pun kumpul jugak dana dari diri masing masing untuk top-up duit yang Miss Mimi kasik tuh dan buat jamuan yang sangat best ! Pihak pengurusan kelas beli KFC & sebijik kek untuk meraikan hari terakhir untuk kelas Training tuh.

Dan kebetulan, masa buat makan makan tuh, baru je lepas 3-4 hari besday kite. Kire celebrate lagik skali lah. Keh keh keh. And the best part is, Miss Mimi suap kite kek ! Muahahahaha :-D

Memula Miss Mimi suap kite. 

Pastu kite suap die balik :D

Dengan Ziera, blogger jugak.
Tak sangka diam diam dia dalam kelas,
rupanya kuat celoteh jugak dalam belog.

Find me ! (^_~)v
Miss Mimi kat tengah tuh comel je kan?

Kelas kite memang takde budak laki.
Boleh lah belajar tanpa gangguan. Cewah :-P

Oh yeah. Lupa pulak yang sebenarnya petang tadik kite exam paper Training. Usaha dah, sekarang tawakal jer lah. Next paper is on next monday. Ada masa seminggu lagik untuk buat revision atas katil iaitu tidur ! Muahahaha. Tata~

3 comments

qiela-san said...

hakhakhak..comel jek lectuer ngan student.. kalo tambah lagik sorang dak comel ni(ite la) mesti jadik super duper comel ek..hakhakhak ape2 pos selamat berexam.. t kalo dpt lampu ijau lagik lah kite g meronggeng lagik ek..huhuhu miss u =*

NighBerkz’S Blogs said...

memng sporting gilez....


http://nighberkz.blogspot.com

Ziera Ieyah said...

hahaha miss mimi mmg super awesome!.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13