Saturday, January 28, 2012

.demi sesuap nasik

.

Salam.

Tajuk macam sedih je kan. Huk huk. Tapi ini betul ! Kite sedang bekerja keras demi sesuap nasik. Hukhuk. Ok tipu. Sebenarnya saja mengisi masa lapang time cuti sem neh. Keh keh keh. Tapi kan, agak agak kalau buat bisnes camni, tabung kawen boleh penuh tak? Ngeeeeeee...

Cantik takkkkkkkk!?
 Klik SINI untuk ke belog sebenar.

Rasa seronok bila hasil kerja yang tak seberapa neh orang suka. (^__^) Rasa kepuasan sebenar. Cewah. Poyo betei ayat. (-.-")

Actually ada banyak lagik belog yang kite edit tapi kite malas nak print screen. Huahuahua. Kite selalu ping dekat page Intanurulfateha's blog dekat pesbuk. Siapa yang LIKE page kite akan dapat tau lah perkembangan bisnes kite neh. Keh keh. Segan pulak tulis camni. :-P


Ni yang latest lah.
Ada banyak lagik tapi malas nak carik link.
HUHUHU. 

Ada lagik 3-4 belog yang pending. Adoii ! Kalau nak suruh kite edit, macam biasa lah, email kite dekat intanurulfateha@gmail.com Nanti kite tulis entry lagik ek ! Chacha pulak sibuk ajak buat askem. Tataaaaaaa~

20 comments

Fabulosity said...

ok la tu..mula2 jadi hobi..lama2 leh buat bisnes..mula2 charge murah2..lama2 dah glamer leh charge mahal2..mcm jurumekap jgk..for start, dia charge RM50 je utk mekap org..lama2 naik RM80, RM100, dan seterusnya RM150..(tu utk jurumekap punye service la..hehe) keep it up girl..! :)

laskar pelangi said...

kreatif betul dia :)

theakuath said...

go intan go!!!

hehehe...

super k dok ne? laut ke?

nina suhaina said...

arghh nak nanges terharu bila tengok belog dah cantik. sekarang balik2 nak bukak blog sebab dah kemas dan cantik. kahkahkah. thanx sis :)

Adziim said...

bleh le chacha pow duit angah dia buat beli cekedis.

intanurulfateha said...

@Fabulosity

betul gak idea tuh. hihi. tq ! :)

intanurulfateha said...

@laskar pelangi

:) hehe

intanurulfateha said...

@theakuath

die kat jb.. bulan 2 nanti die balik laut ;(

intanurulfateha said...

@nina suhaina

gedik tau nina neh ;p

intanurulfateha said...

@Adziim

angah xde duet pun die pow jugak ! pfffffft !

cik nur said...

moga murah rezeki yaa kak :)

intanurulfateha said...

@cik nur

mekasih nur ;)

yuyueyuliana said...

kagumlah sis :D

niDa said...

waaa... lame betul x singgah sini... huhuhu....

intanurulfateha said...

@yuyueyuliana

eleh ;p

::Misz sunsWeetz:: said...

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2012/01/retis-remy-ishak-da-ada-bloghuhu.html

ainasuhana said...

boleh tempah lah macam nie..

intanurulfateha said...

@::Misz sunsWeetz::

x leh tgk pun link tu :(

intanurulfateha said...

@ainasuhana

boleh ;)

intanurulfateha said...

@niDa

ye ke ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13