Wednesday, December 28, 2011

.insyaAllah tahun depan :-)

.

Salam.

Hai korang...  Ni sambungan dari entry sebelum neh. Ektuali entry kali ni banyak gambar je sebab tatau dah nak cerita ape. Heee..

Kecitnyeee saye.. 
Dah pakai wedges berinci inci pun masih nampak pendek.
(T___________T)

Masa time wedding kazen Irfan tuh, kite cakap dengan Irfan, nak amek gambar dengan pengantin.. Nanti boleh letak dalam belog. Then Irfan ajak lah naek ke pentas pelamin. So, ikut jer lah.. Bila sampai jer atas pentas tuuu...

Hazzim : Kau duduk lah Fan. Asek kiteorang jer duduk.
Irfan : Eh kau.. Kau lah duduk. Kau kan pengantin.
Hazzim : Alaa..kiteorang dah borink. Kau lah pulak.
Kite : Aaaaa..tanak la.. Malu.. Akak (pengantin perempuan) duduk laa..
Irfan : Duduk jer lah yunk..
Wife Hazzim : Intan duduk lah. Kiteorang dah puas duduk. Korang duduk lah pulak.
Kite : Hee..oke..

Ok time tuh sumpah segan oke. Bayangkan lah, dekat hotel tuh dah lah penuh dengan sedara mara tetamu segala. Dem betei ah Irfan neh tau. (-.-") Rasa nak nyuruk jer bawah kerusi tuh. (T__T) Nak tanak, duduk jer lah sebelah Irfan. Keh keh keh. Amek berkat.. :-P

Time atas pelamin tuh, siap dengan Mak Irfan naek atas pentas amek gambar kiteorang dan cakap Amboi amboi amboi.... HAHA. Lawak betei time tuh. Memang ramai gile yang snap gambar. Segan seh. Tapi tebalkan jer lah muka. Huahuahua. Kepala Irfan tuh dah lah kecit, pakai tanjak siap melurut ke leher. Sep baek Hazzim (pengantin lelaki) tolong kecitkan sikit tanjak tuh. Failed betei pakai tanjak. :-P









Antara semua gambar dekat atas, mana faveret korang?
Yang ni faveret kite ! :-P

Shaking pulak gambar neh..
(-.-")

Ramai dah sedara mara kawan kawan dok tanye Irfan, tanye kite, bile bile bile? Jangan lama lama.. (-.-") Kite diam jer. Tatau nak jawap ape. Tapi bila dengar Irfan jawap, InsyaAllah.. Tahun depan.. Sejuk hati kite.. :') Semoga apa yang di rancang berjalan lancar. Kami cuma merancang, Tuhan yang menentukan.

Doakan yang terbaek untuk Intan & Irfan yek!
Aminnnnnn.....

Dan
Selamat Pengantin Baru kepada
Hazzim dan Isteri.
(^___^)

Nantikan entry seterusnya !
Hari ke -3 di JB!
Dah macam telenovela lah pulak. :-P

14 comments

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

xpe ambik berkat duk kat pelamin tu yunk

aisya zaida said...

sy pun insyaAllah tahun depan.. antara bln 6 atau bln 8. nanti intan datang tauuuu...

~Eizny Ejan~ said...

akak nmpk COMEL!!!
wahh bestnye thn dpn da nk naek pelamin hehe Amin smog dipermudahkan semunya ek kak :D

♥Lady Ainaa♥ said...

awww...comelnyew...xlme lg letu....hikhik.... anyway selamat pengatin baru kepada pengantin sbnr..hikhik...

Ziera Ieyah said...

klu da dok kat ats plmin tu da xlme la tu. hikhikhik

Nurulchumel said...

jeles nya..
tp comel lah sebenarnya!
:)

MiszMaryaNe said...

insyAllah tahun depan juge..=P

~Lynda Lum~ said...

salam intan~

moga di permudahkan perancangan kamu dik... :)

ps : kata org2 tua2 bakal2 pengantin tak molek duduk bersma ngan bakal suami di pelamin.. akak pun xtau ar, sbb msa mjlis tunang akak arie tu, ada gak ambik gmbr sma kat pelamin.. terus kena tembak m16 ngan nenek sedara akak... =.="

[fArAh aLiAs] said...

kite tag untuk blog paling diminato 2011...!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011-by.html

>.<

Nizam Ijam said...

kali pertama singgah... best.. jemput la join segmen sy..

sarah mohamad said...

InsyaAllah, semoga semuanya dipermudahkan :D

nuruashia ♥ said...

sumpah jeles....nk kawen jugakk!! hohoho

Alia Saranghae said...

Comelnya kak Intan dgn Abg Irfan tuh . Huhu . Semoga berbahagia k ;D

Ude Tqa said...

banyak nau gambo atas pelamin...nak gambo camtu gak...kalo ngan FT bole x?hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13