Friday, December 30, 2011

.i love u :p

.

Salam.

Ektuali malas nak fikir tajuk entri. Keh keh keh. Ok sambung dari entry semalam. Setel jer majlis kawen kazen Irfan, ingat nak lepak lepak malam tuh, tapi semuanya dah letih. Then diskas program untuk keesokkan harinya iaitu hari ke-3 kite di JB~ Pengantin baru tuh ajak tengok muvee secara beramai ramai. Doang nak sangat tengok ceta songlap. So, layan jer lahh..

Esoknya tu, kiteorang gerak ke satu mall-tak-ingat-nama dekat Ulu Tiram. Ingat nak jenjalan dekat bandar JB tapi di sebabkan public holiday (krismas), so kiteorang semua malas nak amek risiko untuk mengharungi jammed. Pada kite ceta songlap tak berapa best. (-.-")

Mungkin pada certain orang best tapi pada kite, tak menarik hati kite pulak. Laen lah kalau nengok cerita Ombak Rindu dengan pakwe. :-P (Padahal tak nengok lagik sampai skang even dah ada dekat utube. Tak minat sebenarnya. :-P)

Ni Cyda, GF kepada salah soang kazen Irfan.

Budak kecit tuh nama dia Humairah.

Kite panggil kite Kakak, dia panggil kite Cik Intan dan dia panggil Irfan Uncle. Manja giler die dengan kite dengan Irfan sekali. Dia neh anak buah Irfan. Mana mana pergi, berkepit jer kiteorang berdua. Keh keh keh. Tapi yang tak boleh blah, time nengok muvee, dia nak duduk tengah tengah antara kite dengan Irfan. (-.-") Kacau daun betei. Saja jer sakat kite, tak kasik kite duduk sebelah Irfan. Lepas tuh dia gelak gelak. Suka sangat kenakan kite. Tau lah kite ni makcik faveret dia. :-P

Kakak ni memang tak reti dok diam.
Peluk kuat kuat ! 

Kakak yang ajar Cik Intan amek gambar Uncle camni.
Huhuhuhu.


I love you yayang~
(^_~)v

Time neh tengah nengok cabutan bertuah
sementara tunggu nak nengok muvee.

Amek kaww..
11 tiket muvee...

Lepas nengok muvee, balik rumah atuk jap. Rehat rehat rehat lepas tu kuar balik, pergi makan dekat satu kedai Mamak. Doang doang ni semua, makan makan makan minum minum minum sambil shisha. Untung laa dapat shisha sebab kite batuk. Sekali sedut, batuk telebey lebey. (T__T) Tapi seyes, dekat setahun lebih kite tak layan shisha. Lama kan? Dulu dengan ex-bf, selalu. :-P

Dia : Sayang try lah.
Kite : Emm tanak lah.
Dia : Ouhh tak pe.. Depan orang laen nak. Dengan Abang tak nak.
Kite : *sedut lepas tuh batuk* Kan kite dah cakap, kite tanak. :'(
Dia : *gelak*
Kite : Jahat gila. Tanak lah shisha lagik !

Makan nasik lemak ayam tandoori.
Nyum nyum !

One happy family! ;-)
Tengah menahan batuk sebenarnya. :'(

Seyes je muka kite. Hihihi.

Ni lah boipren kepada Cyda tadik. :-)

Kazen kazen Irfan.

Pengantin baru pun join sekali.

Yang pakai cekak ni adik Irfan.
Yang lagik dua tuh kazen dia,

Lepas makan semua, kiteorang pergi karok pulak. Kazen Irfan banje. Hoyeah hoyeah ! Gila kaw karok sampai 3 jam. Tapi sebab ramai yang nyanyi, kite dapat nyanyi 3 lagu jer. Huhu. Tapi malam tuh best sangat. Dah lama kite tak nengok Irfan gembira macam tuh. Alaaa ghindu lah pulak bila teringat. (T___T)

Seronok sangat lepak dengan doang semua. Belum jadik family lagik dah boleh kamcing. Irfan pun sakap, dia suka nengok kite boleh rapat dengan family dan sedara mara dia. Orang buat baek dengan kite, kite pun buat lah benda yang sama.. :-)

Masa karaoke.

I'm gonna miss you !

Lepas ni tatau lah bile dapat jumpa doang semua ni lagik. Mungkin bulan lapan tahun depan kot. Kikikiki. Ehem. :-P Nanti kite sambung cerita lagik. Hari ke empat dan merupakan hari terakhir kite di JB! 

Nanyte~ 

3 comments

ahsfantasy24 said...

Suka tengok kamu bertudung,
comel sangat ! :)


Latest Post:
1. Dulu takut hantu, sekarang takut yang lain pula.
2. Bila dia terlalu mengongkong.

emieysandra said...

muke sis pun terserlah kebhagiaan itu. ehehe =)

starzieti said...

cantiknye sis intan bertudung. ayu je. :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13