Saturday, September 24, 2011

.pendrive yang pelik tapi unik !

.

Salam.

Ohsem okeyh pendrive neh. Memula kite ingat, amenda lah benda neh. Rupanya pendrive. Nak tau kenapa ia unik? Sebab kite boleh customize ashane kite nak !



Pendrive neh design dia macam credit card. So, korang boleh simpan dalam wallet atau purse korang. Tak de lah tertinggal dekat mana mana dan korang boleh sentiasa angkut pergi mana mana. Huuuu.

So, kalau korang nak order, boleh order DEKAT SINI. Jangan risau, harga sangat sangat berpatutan ! Average dalam RM20 - RM 40 jer ! Kalau korang nak letak gambar pakwe atau makwe korang dekat pendrive tu pun boleh. Harga tetap sama. Letak gambar mak ayah lagik bagus. (^__^)

Contoh pendrive pulak, korang boleh tengok DEKAT SINI. Kite pun nak beli jugak ! Heeeeeeee. So, selamat beli pendrive ! Kbai !

10 comments

dak eina said...

comel gilew... nk order gak ah!! (^__^)V

ninie_azriena said...

cumil2..kreatif lah dia.. =)

easy and simple said...

wawa nk order 853477 boleh tak intan..wawa nk letak gambar mat pet sebelah umah wawa..hahahahaah

intanurulfateha said...

@dak eina

nak letak gambar pakwe lettew ! :p

intanurulfateha said...

@ninie_azriena

tau xpe ! sgt kreatif :)

intanurulfateha said...

@easy and simple

haha bengong wa! letak lah gmbar kite dgn ipan keeeee :p :p

nuruashia ♥ said...

mcm mnarik jep..nuru nk gk ahh..leh truk gmbr 2pm hohoho

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

beli lah ! <3

Qalam AsySyarh said...

Memang cutelah!

P/S: Thanks 4 comment by blog ;)

intanurulfateha said...

@Qalam AsySyarh

welkem !

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13