Monday, July 25, 2011

.bila tengok muka sendiri dan muka dia, ashane lah rupa anak kami bila dah kawen nanti

.

Salam.

Tajuk entry tak boleh blah panjang. Hihi. Hari tuh, lepas mandi, tengok muka dekat cermin. Lepas tuh sengih sorang sorang dan cakap dalam hati, Shomel jugak ek haku neh.. Kah kah kah.. Tiba tiba kite terfikir, bila kite dengan Irfan kawen nanti, macamana lah rupa anak kami ek. Terus sms dia, cakap hal ni. Kite cakap dengan dia, mesti comel kan. Hihi. Lepas tuh dia cakap, "Memang lah.." Heeeeeee....

Tau ah tinggi, kutuk orang je woiiii!

Lepas komen komen dekat pesbuk, terus kite gugel, carik permainan buat baby. Err maksud kite, buat muka baby ikut muka parents. Kite pun upload lah gambar kite dengan gambar Irfan ...

Kite : Tadi kan, kite maen game buat muka baby ikut muka sayang dengan muka kite. Comel. Mulut ikut mulut sayang, mata ikut mata kite. Heeee.
Dia : Ye ke? Nanti hantar dekat abang. Abang nak tengok. Hehe.
Kite : Alaaaa...kite dah tutup computer. Nanti kite hantar ek.
Dia : Hantar tau. Abang nak tengok.

Alalalalaaaaa shomelnyeee anak mama...
Mata ikut mama, mulut ikut abah... 
:-P

Eleh, mesti korang nak maen jugak kan game neh!
Klik SINI tau!

Game neh suka suka je tau.. Korang tak yah lah caya sangat oii! Huuuuuuu~~ Kite nantok dah. Mau tidur dulu. Selamat malam korang. Tata! :-)

11 comments

nuruashia ♥ said...

wawhhh..comey laa bdk tu ehhehe :)

NoorDiyana said...

heee.. comey je! ketinggian ekot sp lah nnt ek? :P

kema said...

hihi shomel....ape lg sis, cepat2 la buat rumah n tangga..kui3
*lama tak jenguk blog sis neh*

nuruashia ♥ said...

sys..nuru dh try game bby ni...ehheheh... kalo sys xkeberatan tgk laa sini ehehhe...

http://nuruashia.blogspot.com/2011/07/ini-my-baby-girl-dan-baby-boy-yuhuuuuuu.html

Umie Artoqiemie said...

belom ape2 dah ditimang-timang hahaha.

eykameow said...

eee teringin nak men game ni.. tapi tapi... maluuuu~ =P

Cik Rose Cute said...

comel hihihi

nurayunni said...

sweetnye korng..hihihi

.::WaNiE::. said...

hoi kiut nak kiss budak tu

ReD Linda said...

waahhh...advance la dia siap pk pasal anak..hehehe

adrinaqamarina said...

try suruh mama dengan abah kte try, kalau betul dapat muka kte skg ni, betul lah tu!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13