Monday, June 6, 2011

.ittew malu nak tunjuk kowang.. ashane neh.. =.=

.

Salam.

Masih lagik dalam mood birthday Super K. I kalau cerita pasal Super K, memang takkan pernah habes. Kuikuikui. Ada permintaan dalam komen dekat entry ni, yang nak tau apa yang I kasik dekat Super K sebagai hadiah hari jadi. Tapi I rasa, tak perlu kot tunjuk. Kang cakap I belagak =.= Nanti ada yang kecit ati, nanti ada yang sentap. Lagipun Super K dah pesan, jangan tunjuk tunjuk sangat walaupun kita tak de niat nak berlagak. Aku ade, kau ade? Heee....

:)

So, I just nak share dekat korang benda neh je. Heee.. Ni lah video yang I kasik Super K tuh. Tapi tak boleh blah, siap burn CD, siap buat cover sekali. Agak agak kalau jual, laku tak?  Hakhak.



Elehhh, ittew tau.
Kowang mesti nak cakap ittew suwit an an an?
:-P

27 comments

Dyalara Ieyana said...

so sweeeeeeeeeeeet , jelesnye :)

~amalina~ said...

sweettt gilerr!! kretif sgt video tu..pasti super K terharuu giler2 an..:P

dianazlan ♥ said...

akak mmg sweet :) buat mcm ni mmg bertambah sweet lah :)) woahhh...bestnya..

ohh ddy said...

swittttttttttt. dah tgk vid tu dah. hehehhehe

pndai mr k bergambar ya. hehehhe

♥_sALwa_♥ said...

macm mane nk tgk video ni?? x leh pn... hehehehe

♥_sALwa_♥ said...

ok2... dh leh tgk dh.. hehehe.....

nanie said...

sgt sweet!dulu nani pnh t'fikir nk bg cd kat bf..konon2 kenangan la..then,ltk kat cd ltk gmbr berdua..hampehh..dah ptus,xjdik buat..hahaha

dark r0se said...

a'ahhh~ intan mang suwitttt~:)

✿ CikCimi said...

wah bestnya.
intan next year buat camnih tuk kite lak taw. :P

Aishiteru_nzee :) said...

sangat chomelll :)

Azra Najwa said...

video tu comel sgt!! sme mcm tuan die ehem.. hehe..

SYAFIQAHSALEH said...

kak intan lagu ape kat video yang kak intan buat tue ye ? :)

Juliet_iRa~" said...

sis intan!
comeeelll!
so sweeet..hee

-:Misz ayiEn:- said...

comel nyer! sweet giler..
kreatif la sis..<3

enyheartsdiamond said...

oh my! sweet habis sis <3

Cikbeyla Nabiella said...

akak akak, ite nangis tgk vid tuh.
*nangis sebab happy. hikhikhik. (aku plak yg over. :p)
semoge bhagia! :)

cik nur said...

wahh kretif gila mcm nie bole tempah dekat sis lpasnie tak??

.::WaNiE::. said...

eeeiiii benciiiii

bajet comel sangat la tuuuu

aaa stress

mmg comel pun hahahahha

hidayah ruslan said...

wah.. sweet giler! suke2.. =)

Haura Malina said...

Intan, camne buat cover cd tu eh?

::cikjuju::◕‿◕ said...

oke.dah leh gune tok slideshow wedding nanti...hehe

pink said...

Sangat sweeetttttttt sys Intannnnnn :D

Nurulchumel said...

sweet nye!
terrr..jeles plak lah!

asfz lily said...

asfz da tengok video nya...hahahaha :D

dreaming iylia.. said...

sweet nye!! comel sgt !! siriyes jeles! hehek

syerrah said...

@SYAFIQAHSALEH
lagu NIKIYA WILLY-KU TETAP MENANTI

Nour Eyza said...

sweetnya.. hehe.. kak intan, nk tnya.. super k tuh sailor apa ek jawatan dia??

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13