Tuesday, June 29, 2010

.apa kejadahnya adik i letak password dekat semua PC?!

.
68 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Computer dah tak jadik pelik pada zaman sekarang. Kalau dulu-dulu, rumah siapa yang ada computer, kira orang kaya. Kalau ada internet, memang di sanjung tinggi ah! Haha~ Tapi sekarang, almost semua orang ada ^^

Dekat rumah I, semua orang ada computer. Tapi still berebut-rebut nak pakai. Dasar tak pernah bersyukur! =.="

Ini bukan computer. Tapi kerusi di meja computer. Semua berebut nak guna. Sebab dia lembut. Kerusi lain keras, kerusi plastik lah, besi lahh. Sakit bontot. Dah la I neh tulang jerr T____T

Monday, June 28, 2010

.tips : apa beza buffered dengan metered earning?

.
37 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Nak tahu apa beza buffered earning dengan metered earning? Heh, actually mereka neh adik beradik. Ok, meh I cerita pasal Buffered earning dulu k.

Click to enlarge.

.menyesal pergi kota tinggi tapi dapat jumpa artis!

Salam Readers~

Semalam I tiba-tiba mama ajak pergi Kota Tinggi, ada wedding dekat rumah saudara sebelah mama. Mula-mula macam malas, tapi last-last ikut lah jugak. Mama cakap nak pergi lambat sikit. Walaupun majlis dah habis, at least dapat jumpa saudara mara. I pun layankan jer lahh.

.orang pertama menang 1 juta ringgit dalam who wants to be a millionaire

Salam Readers~

I baru bangun tidur.
Nak mandi, makan


Who Wants To Be A Millionaire - First Winner

Layan lah video lucah neh dulu k.

TERUJA TAK?
Kejap lagi I sambung k!

Source : HERE

Bai!

Photobucket

.tak sempat nak update!

Salam Readers~

I baru balik dari Kota Tinggi.
Penat!

Esok I update k.
Thanks sebab visit blog I.
Esok I qada' gi blog korang pulak ek!
Heeee~~


Bai!

Photobucket

Sunday, June 27, 2010

.hari tidur sedunia

.
10 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Gooooddddd morrningggggggg!!!!!
*padahal dah pukul 12 lebey dahh =.="

Dulu I tak suka hari ahad
sebab I rasa, hari ahad panas.

Tapi hari ni macam sejuk pulak.
Best golek-golek atas katil.

Kuikuikui!

Petang sikit update pasal contest lain pulak


Bai!

Photobucket

.ariel peterpan meninggal dunia dalam tahanan

Salam Readers~

Omaigod!
Betul ker?

Berita penuh klik
SINI.

Psst!
Dah macam minah kepoh pulak I nehh!
HAHAHA

Bai!

Photobucket

Saturday, June 26, 2010

(Contest) .Foto Couple Paling Hot!!

.
42 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Heh, I tahu I tak hot. Tapi tak kira, nak masuk jugak contest neh. Memeriahkan dunia anita blog. Huhu! Contest neh datangnya dari Blog Nurul Chumel. Dia neh orang Melaka, tapi tak pernah nak jumpa I dekat rumah sewa tercinta I dekat Kg Morten tuh. Cis! Ok, sekarang jom tengok syarat-syarat pulak ekk.

(Contest) .India ada, Malaysia tiada

Salam Readers~

Yay! Hari ini mahu ber-contest lagik. Kali ni, contest dari Hakim Faridzul atau Cepit. Apa yang ter-cepit pun I pun tak tahu. =.=" Tajuk contest neh, India ada, Malaysia tiada. Pfft! Pening I pikir apa yang ada di India, tapi Malaysia tak ada. Harap-harap I menang! Kalau tak menang, I majuk! Hikhik~~

Nak tau tak apa yang ada di India
tapi Malaysia tak ada?

Friday, June 25, 2010

.yeah, she adores me!

.
80 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

I dah penat lah nak tegur. I bukan marah, cuma I menyampah. Kot yer pun ADORES DEKAT I, maksud I, blog I, jangan lah nak tiru I sangat. Penat tau I edit blog, fikir nak buat apa dekat blog neh. Tiba-tiba tiru.

Dulu ada kes macam ni jugak. I siap buat entry lagik. Tapi I tak letak link. Then owner blog tu email I dan mintak maaf. Dia mintak I delete entry I yang cakap pasal dia copy-cat I. Sebab I print screen blog dia. I still simpan email tuhh.


Click to enlarge.

(Contest) .Lucky Draw by Rina!!

Salam Readers~

Ni contest yang pertama yang I join untuk kali ini. Banyak lagik contest lain tengah KIV. Kuikuikui~ Ok, jom ikut arahan Rina untuk contest nehhh.

1) Kena letak banner Rina dekat sidebar. DONE!

.contest! here i comeeeeeeeeeee!!!

Salam Readers~

Selamat pagi semua! Heee~ I dah dekat rumah. Boleh online sepuas hati. Boleh tidur lama-lama guling-guling atas katil yantg empuk, boleh gaduh dengan chacha setiap hari, boleh makan ikut suka... Heee itu lah sebabnya rumahku syurga ku ekkk!


Thursday, June 24, 2010

.dapat buffered baru ---> total 8 buffered!

.
32 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat! I dapat Buffered baruuu ------- Air Asia! Jom ramai-ramai pergi Perth! Yayyy! Dah ada 8 buffered! Hm ingatkan semalam main-main jer dalam blog I, sekali betul-betul daaaa.

Heh, sukanyaa!

Monday, June 21, 2010

.anak jiran rumah sebelah kena dera!??

.
40 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Intanurulfateha away? Away lah sangattttt! ;D Mood untuk ber-blogging tak pernah habis walaupun lusa dah final. Kuikuikui~ Macam kesian pulak blog neh tak ber-update. I lapar. Dekat dapur dah tak ada makanan untuk di masak. Yang ada maggi jer kot. Alaaa tak best lah makan maggi. T___T Lapar Lapar Lapar!!!

KFC atau MCD?
MCD support Yahudi.

Jadi, nak makan KFC lahh! ;D

Actually, I nak gossip sikit nehh. Semalam housemate I yang tak balik rumah weekend lepas cerita, yang doang dengar budak menangis dan bunyik kena pukul time malam weekend tuh. Bukan nak busy body, tapi kan kalau dah tau rumah dekat-dekat sampai malam-jumaat-bising-pun-boleh-dengar-kuikuikui ape cerita? Lepas tuh dengar macam bunyik perempuan dewasa menangis.

Sunday, June 20, 2010

.hari ini, esok, lusa dan esok, i akan away!

.
74 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~


I masih di rumah parent I di Muar. Kejap lagik, I nak kena balik rumah sewa dekat Melaka tercinta tuhhh.. =_________=" Sebab hari rabu dan khamis neh, I ada final exam. I kan student UiTM yang cemerlang gemilang dan terbilang. Orang semua tengah cuti sem, I pergi kelas. Bla bla bla~~

I buat short cos. I ambil 2 paper dengan harapan I akan cepat habis dan kahwin cepat! Teeehehehe~ Eh tak tak.. Saja nak ambil short cos sebab nanti next semester dan semester-semester-semester yang seterusnya, dah tak berat sangat nak carry paper.


UiTM di hatiku

.music code dalam blog updated! =)

Salam Readers~

Sorry sangat-sangat sebab I lambat update music code neh. Kan I dah cakap, internet berukband I slow. So, bila I balik rumah makbapak I dekat Muar neh, baru I dapat buat coding. So, enjoy the song okeyh! ^^

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

Saturday, June 19, 2010

.free facebook access di mana-mana saja anda berada!

.
28 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~


Heee... Mesti korang pun kaki facebook macam I kan kan? Tapi kalau handphone yang ada wifi, boleh lah facebook-ing bila tempat tuh ada free wifi. Tapi bagi yang tak mampu nak ada handphone canggih macam tuu, korang still boleh facebook-ing jugak! FREE OF CHARGE TAUU!

Friday, June 18, 2010

.APA ITU HYPROBULKSMS

.
10 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~


HyproBulkSMS merupakan satu sistem hebahan SMS Pukal (Bulk) melalui Internet. Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang.

Sistem HyproBulkSMS ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan yang anda sasarkan.

Anda boleh menghantar bukan sahaja SMS, malahan MMS, Wap Push, Flash Message kepada semua rangkaian telekomunikasi tempatan & antarabangsa dengan satu kadar yang rata iaitu serendah 9 sen.

Heh, ada rupa macam seorang bisnesswoman tak? Hakhakhak~ Ok, meh I cerita
SIAPA YANG PERLUKAN BULK SMS?

Thursday, June 17, 2010

.kelmarin birthday mama, hari ni birthday abah!

.
26 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Baharom bin Mat Dain

Selamat Hari Jadi dan
Selamat Hari Bapa!

ILYSM ABAH!

Weekend neh angah balik
Jom kita meronggeng~~~
Hikss!


Psstt!
Duit belanja dah habiss
Bank in pleaseeeee!
T__T

Bai!

Photobucket

.nak mintak tolong sangat-sangat!

Salam Readers~

I nak mintak tolong korang untuk bagi pendapat.

Tentang kesan politik kepada negara luar
bagi company Air Asia.

dan juga kepada company Gucci.

TOLONG!!

Jumaat neh nak present
T___________T

Bai!

Photobucket

Wednesday, June 16, 2010

.sedang mendengar lagu raya

.
28 Sweet and Lovely Comments!

Maklum lahhh I puasa ganti hari ni!

Apa???
Ingat raya aidilfitri & aidiladha je boleh dengar?
Teehehhehhehe~~

I busy sikit lately nehh
Sorry tak sempat nak blogwalking.
Coding lagu untuk blog pun tak sempat buat.
Busy sangat sangat sangat!

Nextweek dah start final exam.
Assignment & Presentation berlambak-lambak
T__________T

Wish me luck! ;)

Bai!


Photobucket

Tuesday, June 15, 2010

.happy birthday mama!

.
46 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Hari ini birthday mama I

Puan Esah binti Anang.
15 June 1958

(Gambar) Keadaan Kak Tash di hospital

Salam Readers~

Ini adalah entry yang di type laju-laju oleh intanurulfateha selepas pulang dari kelas yang mana ianya adalah kesinambungan dari entry ini semalam. Kan I cakap, bakal roomate I blogger pertama yang pergi visit Kak Tash. Kami (bakal roomate & I) memang agak rapat dengan Kak Tash. Selalu gak lepak rumah beliau dekat Damansara. So semalam, bakal roomate I ada snap beberapa lagi pic Kak Tash di hospital.

Kelihatan Kak Tash terbaring di katil
dan hubby beliau di sisi

(Gambar) Kak Tash eksiden semalam! =(

Salam Readers~

Terkejut I dengar berita Kakak kesayangan I, Kak Natasha eksiden. Mula-mula I baca entry dekat blog beliau. Adik angkat beliau, Sayang Kema yang tolong type-kan entry tuu. Then tengah nak komen, Sis Helena call I cakap perkara yang sama.

Actually pagi tadi, hubby Kak Tash ada call bakal roomate I. Cakap nak mintak tolong sikit berkenaan dengan eksiden neh. Tapi I ingat hubby beliau je yang eksiden and tak berapa teruk. Then lepas I call Kak Tash petang tadi, I rasa macam teruk jer. I nak pergi visit, tapi jauh. I dekat Melaka and Kak Tash dekat Hospital Klang. So, I paksa suruh lah bakal roomate I pergi visit. Kebetulan, beliau nak pergi Shah Alam, nak derma dara darah. So, singgah lah sekali Hospital Klang tuu.

Monday, June 14, 2010

.perempuan gila tuh hari-hari stalk blog aku

.
42 Sweet and Lovely Comments!

YES, AKU BENCI DIA.
BENCI SANGAT-SANGAT.

Tapi aku maafkan dia.
Sebab dia kan gila.

Orang gila neh tak ada dosa.

Bai!

Photobucket

Thursday, June 10, 2010

.belum kahwin pun boleh mekap cantik-cantik lah! =)

.
42 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~


Siapa kata kalau nak mekap kena tungu kahwin? You are totally wrong my dear~ Nak mekap untuk pergi dating pun boleh! Hakhak~ I rasa I yang buruk ni pun kalau mekap akan jadik cantik? Errr mungkin lah kot~ Kahkah~ Eh, jom layan gambar~ Heee~

http://1.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgVhzL9MI/AAAAAAAAHk0/rk0l-1qoWqs/s400/DSC03012.JPG
Sebelum mekap~

http://2.bp.blogspot.com/_r2HNmCt6iXI/S-FgUz2PTkI/AAAAAAAAHkk/uASYMJkbpQo/s1600/DSC03048.JPG
Selepas~

Tuesday, June 8, 2010

.shawl murah serendah rm8!

.
26 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Haish, meroyan I tengok blogshop kawan I epa, Triolicious neh. Semua shawl cantik-cantik dan murah-murah. Rasa macam nak borong semua lepas tu pakai sekaligus! Teehehehe~~ Sumpah cantik okeyh! I neh bukan penipu. I cuma pencuri. Pencuri hati hairi. Keh kehh~~

http://4.bp.blogspot.com/_wXNjfj8DRbg/TAi1a0PWBGI/AAAAAAAAB28/Wt8mpbn5StY/s1600/P1090208.JPG
Mula-mula, I nak beli yang ni.
Tapi dah ada orang beli!
T____T

Monday, June 7, 2010

.Best Bits of Project Alpha Season 2

.
16 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Wuuu~ I baru balik kelas.. Sedihnya dapat tahu berita sedih nehh... Maknanya lepas ni, dah tak dapat lah duit free lagik.. Tak dapat lah RM20 setiap minggu! Warghhhh sedihnyaaaa~~ T____________T

Kalau tak, setiap minggu jari I akan kelam kabut taip entry semata-mata untuk Project Alpha Instant Cash Blogging neh. Cepat jer earning Nuffnang bertambah tanpa bantuan Buffered Earning. Teehehehe~~ Setiap minggu jugak lah I akan all bakal roomate "Eh b! b! Cepat lah buat entry Project Alpha, bla bla bla"

Sunday, June 6, 2010

.siapa sendra? majistret? lawyer??

.
22 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Siapa Sendra? Bagus sangat ker Sendra tuhh? Hot sangat ke Sendra tuhh? Hensem sangat ke Sendra tuhh?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs475.snc3/26062_1282522096754_1041137312_30677500_5006499_n.jpg
Sendra D. Andras
(Sendra Nico Robin)

.code lagu dalam blog for free!

Salam Readers~

I dah update dah coding untuk lagu dalam blog.
Boleh KLIK sini untuk cilok code tuu.

Happy Blogging! =)

Tiba-tiba I rindu rambut comel nehh ;) Sila abaikan mata I yang lebam. Harap-harap sebulan lagi mata I dah tak lebam sebab bakal roomate I ada bagi I Garnier Eye Roll-On. Thanks sayang~ :-*

Bai!

Photobucket

Friday, June 4, 2010

.Music code untuk blog ^^

.
109 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Hari ini, I nak share beberapa lagu yang korang request untuk letak dalam blog. Sorry lambat sebab I banyak komitmen laen. Huhu~

Photobucket

Just simply copy code yang dalam box dekat bawah neh dan paste dalam Add Gadjet - HTML/Javascript. Enjoy the song! ;)

Thursday, June 3, 2010

.Gimme Food on Flights

.
4 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~



I baru habis kelas. Mata masih sakit. Tapi I gagahkan mata eh tangan untuk menaip entry Project Alpha Instant Cash Blogging yang baru ni. Teehehehe~~

Ok, nak tau tak apa yang I nak makan dalam flight? Woot, macam-macam kot. Korang tengok je badan I kecik. Tapi I neh batak sikit bab makan. Nak makan itu, nak makan ini. Tapi last-last tak habis jugak. Kesian budak ini kena habiskan segala bagai makanan I. Lepas tu bila beliau dah oversize, I pulak komplen-komplen. Hakhak~

Tuesday, June 1, 2010

.kali ni betul-betul gambar bogel

.
42 Sweet and Lovely Comments!

Salam Readers~

Kali ni betul-betul gambar bogel I. 
Haish~

Memalukan sungguh!

.gambar lucah kami

Salam Readers~

Entry pagi-pagi buta yang agak tak senonoh. Jangan nak salahkan I kalau anda horny terkejut tengok gambar ini. Kepada remaja bawah umur, anda di larang sama sekali meneruskan pembacaan. Sila ALT+F4 sekarang juga sebelum I report pada parent korang. Hahaha~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13