Friday, December 10, 2010

.video birthday paling gedik dalam malaysia... eh dalam dunia =.=

.

Salam.

Bangun tidur, terus tengok cermin. Nak tengok, muka berkedut ke tak. Bila dah tengok terus senyum dan berkata dalam hati, "Cantik jugak aku ni.. " Kah kah kah! Lempang diri sendiri! Gedik! HAHA.
Beratus-ratus wishes dekat FB. Bangun tidur check email, beratus ratus notification. Check HP pulak, beratus ratus sms. Ok tipu. :P

Tapi ada lah beberapa sms tapi ada satu voice sms dari H. Bukak dan dengar. Dia nyanyi lagu Happy Birthday. So sweeeeeeeeeeet! Teheee~ Malam tadi masa dia call, dia tak nyanyi pun. Sob sob sob. Tapi apa-apa pun, thanks a lot! :)

Selain dari H, Huda Luna pun call I. Angkat angkat fon, terus dengar dia nyanyi lagu Happy Birthday. Heee... Sonok!

Abang K? Heh, mesti lah dia pun dah wish awal-awal lagi :P *malu* Dia cakap dia tak dapat bagi I hadiah sebab dia atas kapal lagi, so dia just boleh bagi hati dia pada I je. Cewah! :P

Ucapan terima kasih untuk korang.

Jangan gelak!
I tau I buruk

Tembam gila pulak tuh....
T___T

36 comments

suffer8zine said...

ok x gelak, heheh

Terkini : 10 Kereta Termahal Di Dunia Tahun 2010

aisya said...

nak wish jugak la..
happy birthday!
=)

ainakhani said...

happy burday !! sopan je dia cakap !
hihihihih xD

liyanaziz said...

sweeeeeeet!! i loike! wah, merdu suara akak!

monica lok said...

comel sis intan ketawa kat 0:37 tu.. :p

::cikjuju::◕‿◕ said...

syg sis intan jugak!!!hehe..comella...sore pon comel..hehe..

fiq said...

hepi bday sis intan =)

noorafzan said...

haha..happy besday sis.kek dah siap ke tak jadi?

mier@merr said...

celah mana tembam cik intan oi.....


~happy birthday....umo kita da sama blk...ai tua 6 hari je drpd u..hee

little cart00n said...

hepi birthday again sista! :)

ahfat said...

*tutup mulut kuat2

Mardhiah Mohd Fuad said...

hotak ko intan!wey intan mne de kmbar!!!~ngee,,btw wcome... ;) sweet sgt..

AiRa_96 said...

kak intan tetap comel dlm vid ni !!
heheh . ;)

cik nur said...

tak tembam la sis :)
nampak comel
cuma ckit pucat jaa

Pensel Kontot said...

Happy Besday ye
:)

Aizuddin Hanis said...

Happy Besday~~ mane ade tua~~ muda kot~~~

Mar said...

happy birthday,............

rahilla mohari said...

eheh . macam nebes je . huhu . same jelah macam dalam gamba , comel :)

♥yaya♥ said...

happy birthday sis :)
moga happy n ceria slalu!
<3 u!
:D

Heidi Shafiq said...

atas kapal melayar bahtera ke ape? abis la u.. :P

Siti Maisarah Zulhaimi said...

aww sweet je vid tu.
kek tak menjadi?! T.T

Huda Luna said...

hahaha happy birthday org tua!

kan comel senyum tu!
hehe ^___^

nina suhaina said...

yeahh yeahh...happynya..errk tiba2 feeling excited lak tgk videa sis ni. hehe.

Nurul chumel said...

alahai..comel!
intan tipu.itulah dia intan nurulfateha!! bukan kembar dia!

♥-- emieysandra --♥ said...

happy birthday sis..;)

dak eina said...

comel! :))

adrinaqamarina said...

oke baru tengah loading. hehe.

rina je tak wish ag!

sis, sanah helwa ya gamilah.

semoga sentiasa berada di bawah lembayung rahmat dan pemeliharaanNYA :)

tc oke. chups~!

Lovely Emy said...

happy birthday intan, tembam tang mana nyerrr pulak tu :b

cikpia said...

happy birthday dear... =)

Cahaya Kehidupan said...

Happy besday dear ^__^

Memorabilia said...

Hepy besday 4u...ni tgh tgk video kamu nie.....Hepy besday

Saybee said...

Heyya birthday gurl <3
May ALLAH bless you !
*winkswinks*

naz said...

eeeeeeeeeee gedik nyaa hahaha. comel lah u babe. tapi screen laptop i banyak bintik2 air liur hahaha happy birthday :)

♡ Sutera Kasih ♡ said...

happy birthday intan..may Allah bless u owez :)

Fatehah A. said...

hihihihi nape x duk atas kusi cam org wat pengumuman raye tu?kan dah x nmpk mate time last tu.huhuhu

syaza kelyza said...

comelnye sis ! theehehe :D

happy birthday ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13