Monday, November 29, 2010

.nak iklankan blog korang secara percuma tak? | Klik1Malaysia

.

Salam.

Teehehee~ Nak tak? Nanti korang akan bertambah tambah tambah kawan dalam dunia blog. Kalau bosan-bosan, boleh tukar tukar link, tukar tukar ilmu, tukar tukar boipren/gelpren. Eh tak tak :P Kuikuikui. Kalau nak, korang boleh join I dekat SINI.

Actually I dah lama nak share dengan korang pasal website ni. Cuma masa tak mengizinkan. Cewah. Padahal duduk rumah makan tidur makan tidur. Tapi masa tetap tak cukup. =.=

Korang boleh usha sendiri website ni.

Macam-macam ada dalam blog ni. Kira complete lah. Bagi blogger macam I ni, I boleh check Alexa Ranking, Nuffnang, baca berita isu semasa, lepas tu I boleh bukak online banking, boleh shopping online. Meh I review sikit apa yang ada dalam Klik1Malaysia tuh.

E-manga.
Bagi yang suka anime segala bagai tu, boleh lah usha website ni. Admin dah letak beberapa link untuk korang baca.

Social Network.
Mungkin korang cuma tau pasal Facebook, Friendster, MySpace jer. Padahal banyak lagi social network yang lain. So dekat Klik1Malaysia tu, korang boleh tengok social network yang lain.

Waktu Solat.
Dekat Klik1Malaysia ada waktu solat untuk semua negeri. Korang yang perlu nak google segala bagai. Dekat Klik1Malaysia semua ada. Tak payah carik-carik lagik. Memang dah tersedia semuanyaaaaaaaaa... :')

No plat kereta.
Kikikiki. No plat kereta yang terkini pun ada youuuuu.. Pada sesiapa yang nak beli kereta/motor, korang leh tau apa no plat terkini dekat JPJ. Tak payah susah susah pergi JPJ semata-mata nak tau.

Berita/Isu semasa.
Semua jenis berita tak kira dari kerajaan ataupun pembangkang, ada link dia dalam Klik1Malaysia. Korang cuma perlu klik sahaja.

Widget.
Ada macam-macam widget comel yang korang boleh letak dalam blog korang.

Banyak lagik benda lain tapi tak larat kot I nak review semuanya. Korang kena tengok sendiri ape kejadahnya dengan Klik1Malaysia tuh. So, kalau korang berminat, boleh lah join Rakan Blogger macam I join. Boleh KLIK SINI. Nanti Abang Is (Admin) akan update link blog korang selewat-lewatnya Hari Ahad. Errr Abang Is ada adik lelaki yang hensem dan single bernama Abang Ipan. Ehem ehem *tiba tiba :P


Arkitek Laman, Klik1Malaysia.com


Eh, kenapa macam ada muka I? Kikikiki. Errr I yang freehair tu :P Comel kan kan kan? :P Sebenarnya I pun salah seorang Admin dekat Klik1Malaysia. Tapi I ni bukan lah orang besar sangat pun. Hihihi. Patik cuma pacal yang hina jer. Isk.. T__T

Kah kah kah. Tak memasal. Oh yer, Klik1Malaysia pun ada dekat Facebook. So, korang boleh LIKE page tuh untuk tau apa-apa update terkini tentang Klik1Malaysia.

LIKE dekat SINI dan boleh lah
Suggest to Friends ok? :')

Tak pun search jer
Klik1Malaysia
dekat Facebook tu ek!

Lepas link korang dah di masukkan dalam Senarai Blog RakanBlogger Klik1Malaysia, korang kena letak link Klik1Malaysia dalam blog korang. Klik SINI untuk cilok widget Klik1Malaysia ok! :')

Ok lah, nanti ada apa-apa benda yang best,
I share dengan korang lagik k.

Bye korang~~

24 comments

yaya said...

bagusnye. Thx bg link sis.

princeduyong said...

waaa..menarik...nak join..nak join...!

suffer8zine said...

nice!

Terkini : Berani Mati

nina suhaina said...

ohh, ni yg sis suggest kat fb dulu tu ek? nampak best la :)

The Nurul said...

eh i mesti masuk web tu. thnk u intan.

Melz said...

wowow..nice job..

tapi mel masuk blur tak tau nak tekan mana huhuhu terlalu compact

just my 2cent :\

lurvezzera said...

thanks ya sbb share pasal nie.
sius sy ske.

Syafiq Rosli said...

hehe..nice webste..thank ya for dat info..:)

♥ Xett Hereen ♥ said...

thanks intan!
done!
>.<

♥-- emieysandra --♥ said...

la..sis pun admin jugak..
dah isi borang da td, lepas nmpak sis update kt fb ;)

ciK mOt ©™ said...

ok dah join...nak ikut jejak langkah intan...lalalla

M I A J A M A L U D D I N said...

wahhh.. terima kasih taw wak! tadi mia ushar dah.. hehe.. bagos lahh..

Aduka said...

rasanya dah berbulan yg lalu join..
dan prasan gak nama cekgu intan ada kat web tu..
hehe..
association ek..
=P

Mya Amira said...

wah.. patut la mcm knl je bler tgk gmbr.. hihi..
:)

Anna Boleyn said...

wahh best best! jap g hana daftar..thanx for sharing c's. :)

niesz said...

wow!gud info la intan..thanx for sharing my dear!

mie said...

gud info..
thankz for sharing

mier@merr said...

menarik~~

tomoyo87 said...

hai..salam perkenalan..bgs la u nie..byk bg tips best2 pnye!!! thanks a lot..suka msuk blog u!!! heeee

nanie said...

wah,tenkiu sis :)

Haziq Haiqal said...

Salam,

dah register tapi tak kuar pon kat bahagian "Diari/Privasi"..nak tunggu berapa lame kak..
Anyway, thx for the info

eykameow said...

thnks utk setahun :D ehehe

Budak95 said...

kak intan sy bwu dftr...xpe k? n stu ag, mse sy dftr sy terslh ltk almt blog sy...cmne nk btolkn??? :(

Syamil said...

sungguh gegerl blog nih
http://online-perfume.blogspot.com/

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13