Thursday, September 30, 2010

.GUA TAHU ITU SIAPA

.

Salam Readers~

Gua malas nak masuk contest bekas skandal gua neh sebab gua tau, mesti gua akan menang punya. Har har har. Tapi gua masuk jugak lah yer.

Tarikh tutup 22 october 2010. Gua ingat nak jadi orang last masuk sebab takut korang semua tiru jawapan gua. Insecure much! Har har har.

Eh terlupa nak kasik jawapan.
Orang misteri sebelah hamzah adalah gua sendiri. Gua tengah melantak kuih raya. Kan gua ni bekas skandal beliau. Mesti lah raya pertama gua dah terpacak dekat rumah beliau. Har har har.
Ok, aci tak jawapan tuh?
HAHA.

Bai!

Ini scheduled post.
Gus busy ada presentation esok!


4 comments

Pinky Pixie said...

gd luck dear.. hehe.. da taw jwpan, boleh join ni. wakaka

hamzah ian said...

memang aci..

har har har.. tenkiu sebab menyokong.. gua sayang lu lebih.. kah kah kah..

btw tenkiu byk2..

bukudiarysofea said...

kan sara da cakap ! cis.

Encik Tikus said...

gua pun sayang lu jugak. erkk

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13