Saturday, May 8, 2010

.mari kita marah blogger famous yang sombong itu

.

.salam readers~

.nak tanya sikit lahh .perlu ker sombong bila ada comment setiap entry sampai beratus-ratus? .perlu ke sombong bila ada follower beribu riban? .tepuk dada, tanya lah iman *ecehh intan dah macam ustazah lah derrr*

.semalam i ada terbaca entry kawan i
.meh i share dengan korang semua

ops..tajuk entry agak emo sedikit.emo la.taula saya blogger baru yang tak femes pun..sikit pon tak pandang saya kan..eyyh2..orang lain komen dia pon dia tak balas kot..!

okla..ni belog i kan?so suka hati mak nenek i la kan nak luah apa..ok2.i ni memang suka sangat2 stalk blog orang lain.i suka jadi silent reader.lagi2 kalau blog orang tuh seronot,kemas dan cantik..so ada la blog sorang gegirl ni..memang famous la..ramai followers dia.beratos2.(tak mcam i ni baru 30 orang ++ je!).bila dia post entry ramai la komen..then dekat chat box dia pun ramai la komen itu dan ini..tapi dah beratus2 komen satu pon die xbalas.ok.i ulang 1 pun!isk isk isk.nak kata dia off,tak jugak sebab die baru je post entry takkan dah offline.then i ushar comments kat entry die.orang lain komen,tak de pun dia balas/jawab pertanyaan bloggers lain..i cam emo disitu..tak kan la uols tak de masa langsung nak balas komen even satu??penipu gile la.
setakat komen taruk lambang smile cmni ":)" je pon amik masa yang lama ke???

no wonder la dia tulis kat blog dia, ramai cakap dia sombong...isk isk isk..dah tau camtu jadilah friendly sikit..baru orang tak cakap anda sombong...i dah lama stalk blog dia ni.hampir hari2.siap i tinggal komen banyak2.tapi still hampeh..tak de respon pon.sedih i taw..! :(( erm..sekian.

*i pon ade kawan blogger yang followers dah beriban2.tak de lak sesombong gegirl sorang ni..kalau ada 100 orang komen entry die,100 komen tu gak la dia balas satu2..i betul2 suspect respect la dekat dia..sapa makan cili,dia la rasa pedasnya.

sekian :)


.bila kita berada di atas
.jangan lah lupa orang di bawah

.sebab kalau tiada mereka di bawah
.kita takkan berada di atas!

.heee i setuju dengan ainn tentang entry beliau itu .tapi kadang-kadang i pun tak dapat reply comment dan tak dapat blogwalking sebab busy dengan exam .sekarang dah settle semua .insyaAllah nanti i reply balik semua comment dan blogwalking ke blog yang tertunggak .hehehe

.anda pula, bagaimana?


*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*

.psst ainn!
.jangan sedih sedih ouhh
.tak kemana orang yang sombong itu
.happy blogging babe! ^^

.pssst!
.entry ni auto-publish
.i ada dekat PD time neh
.family day!
.yeeeeeehaaa!

Photobucket

74 comments

cik eykameow :) said...

huhh, kalau jd kat eyka.. eyka ckp straight to da point je.

"weyh, apehal kau giler bongkak? jgn ingat diri tu dah bagus.. ada ramai lg bagus dr kau..ni komen last aku kt blog kau. lepas ni aku tak hadap pun lah nk baca blog kau! baik aku baca blog intanurulfateha.com assalamualaikum!"

HAHAHAHA. :)

mish.qist™ said...

stuju gak dgn ainn tu..
huk..susah aa ble da femes mcm nih..
sombong!!

naseb baek aa rmai bloggers2 yang i knal talak ade sombong mcm y ain citer tuh.. kalo boleh satu2 die nak terjah. alah, kalau yang blogger yang ade follower mencecah 1000 tu xdenya nak sombong segala mcm blogger y ain citer tu.

haishh!mcm2 lah..

ps: kalo i, rase terharu gle kalo blogger femes dtg belog i yang tak seberapa. dgn tu credit blogger femes tu jgak akn naik sbb i slalu akn support. kalo blogger smbong mcm tu, hishh! blahh je la..

Si Kenit said...

betol2
tak kemana nye org sombong cmtu
tapi still ada jgk org komen kat blog dia wlopon org rmai dah tau dia sombong kan?
tapahammmmm T___T

joegrimjow said...

pernah ke sorang blogger ada kat atas?
hehe
xkan pernah sbb akan sentiasa org potong kite
;)

kasihkuamiera said...

sapew la tu..sy plk sedih xder org nk komen blog sy huhuhuhu

Zayani said...

agk² i ni sombong tak?
*sile ckp tak, nti i takwndo u*
ahahaha ;p

HonEyBuNNy said...

ngeh3 cik intan...ila terasa lak...he3...coz ila mmg xbls komen org...tq coz advice...nti ila bls komen setiap org...;-)

.s.o.f.i.a. said...

sofiapun ada baca ainn punya post ritu.... betoi, ada sesetengah bloggers otai tu cam hampeh.....

so that would be the 1st, or 2nd or he he, blog diaorg best, walau tacing tapi nak pi jenguk gak...... (tak sampai ati nak kata 1st and last)

Alien Hijau said...

btol3...org sombonk x kemane pon.
x susah pon senyum =)
x kena bayar pon kan? kan? kan?

nway thankz singgah blog kakak senior ni. hik3.

Frodo Baggins said...

suh beliau masuk blog wa
kompem wa balas. wakakkakaka
rilex2 jgn majuk
kita amik positif jer ...


>>____<<


chill. xmoh emo2, kank x awet muda
hahahahha .. hye ain! hik2


((wa pun kdg x reply komen))
wa termakan semut! hahahhaa

cik aiLebiu said...

wooo...rasanya dah dua tiga entri i baca psl blogger sombong...adakah ianya org yg sama? huhu...

ullyana zaidy said...

sis..sape eh tuh..ekekeke...
besela..kalo da pmes, xde nk bls2 pon..kalo bls pon juz plh org an..huhu

sis..thankss visit my blog smlm :)

hafizrahman said...

haha i pon ada wat entry cam nie...

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/05/teguran-berbisa-kepada-blogger2-popular.html

aken_surf said...

sombong2 sangat,campak je dia kt lombong..hahaha

~LP Lum~ said...

salam intan~

huhuhu... tah ar, memang byk gak akak tgk bloggers yg femes perangai mcm nie.. rsa mcm kita nie xd hargai.. :(
kalo xdpt nak reply sbb busy ke apa ke, just mention ar kan.. at least, kita nie semua tau yg dia tu busy.. :)
apa pun, mcm intan ckp xselamanya dia berada di atas... :)

Nurain Hasan said...

adeh...malu i yunk..u bikin kontroversi jer...ngeeee~
:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

xtau nak terasa yg mane satu hahahahah !

Nisaeciz said...

saya pun tak minat dgn org cmtu. tapi tape, redha. buat je mcm biasa. lama2 lmbut la hati dia nak bls nti. silap2 tak bls kt situ, terus komen entry korg. saya da dpt balasan mcm tu. ;)

NISECA suka merapu

anish said...

owh..betul2. sedih lau xde reply. ehe x)

KaiZeN SHiNoBi said...

oooooooooo

dah bce dah entry nih... ahaks

helena's said...

sape eh tu..kalau langsung tak balas tu ada masalah lah agaknye org tu..kite pon kalau bz pon bile ade masa cube gak balas..huhu

babe,,enjoyyyyyy!hehehehe

zac zirwan said...

sabo2..len org len prangai dier..huu

::cdot the dot:: said...

betul, intan...dia parkinson kot nak reply comments kwn2 dia...heh!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Terasa jap!
Tp i bukan sombong, cuma i tiada masa nk mbalas komen²..
Entri sume main autopost jer..

Love,
PojiePooh Abdullah

Atiekah said...

tak patut tul lah dia wat cam tu kan..pak nil pun kite komen dalam blog dia pun balas..itu artis..ini kan lak kite org biase..hehehe ;)

Kapten said...

takder masa kot
mcm aku x reply komen gak



Hot!: Ciri Wanita Idaman Lelaki

HonEyBuNNy said...

ngeh3 cik intan...tp yg pasti tu bkn ila kan...coz ila xfemes n lom jadik followers dia..heheh...tp terasa jugak la...cik intan...selamat bercuti..;-)

PenuliS said...

kdg2 mcm rasa terguris jari bila kita rajin masuk blog org..komen lg...tp tuan blog xde respon lgsung..hu3

fararusdi said...

errrr intan punye followers pun baaaaaapak ramainye!

eik`S noName said...

owh...sombang sgt...maybe die terlebih riak kot...sbb ramai org terjah blog die....

tp intan, mmg rajin menterjah dan diterjah...itulah blogger yg sejati...
cehh, mcm tjuk lagu lak dah... SEJATI...hek3

misz benida said...

btol.btol.
sis ttp yg trbaek..eheheh
mau mntak tlong leh??
ape ke tjuk lagu adam maya ni ye??mau dunload la..
tglkan jwapan anda di ruangan blog sy ye(cop,bkn mau promote blog)..hehe
ok sis.luv u.muax.

H.R PuTeRa YuSoFF said...

maybe dia rasa dia glam kot. x reply pon comfrim org komen blog dia... hehhe

aisyah said...

btoi2..
ade gk insan cantu...
uhuhuh..

noor afzan said...

sape sis..?
isk2..
nak stalk blog dia la..kasi femes lagi..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik eykameow :)

.hahahha
.bengongnye adik aku soang neh
.hahhahhaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@mish.qist™

.alaaa nk buat pe sombong3
.bkn artis pn
.ekekekke ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Si Kenit

.hahahha tu la psal
.klu i, da amals nk jenguk blog die huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@joegrimjow

.i x ckp paling atas
.lalalalala~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@kasihkuamiera

.klu cmtu, kne slalu la msuk blog org laen n komen
.lama3 msti die akan komen blog u plak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Zayani

.awww
.takutnyeeeeeeee
.hahhahahha!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HonEyBuNNy

.haha g reply cpt! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@.s.o.f.i.a.

.baeknye u nehh =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Alien Hijau

.hahahah
.kalau blog kakak senior, mesi la kene stalk slalu
.bru bole bodek
.ekekekek ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@cik aiLebiu

.hehe ntah lahh yang ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Frodo Baggins

.hahaha gatal
.ain da de anak 5 lah woit ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ullyana zaidy

.heee welkem ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@ hafizrahman

.hehehe ok
.nti i tgk k ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aken_surf

.silap3 die yg mpak i
.ekekeke

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@~LP Lum~

.betul kak
.at least mention lah kan? =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Nurain Hasan

.heheheh mne de yunk ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

.hehehe i x ckp u tau
.i pn tatau sape ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@anish

.huu tau xpe
.i pn pnh rse!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Nisaeciz

.a'ah betul betul =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@KaiZeN SHiNoBi

.wahhhh up to date sungguh! =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@helena's

.betul sis
.kite pn bz gk, tp try cri mase gkk huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@zac zirwan

.betul3
.hati laen3 ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@::cdot the dot::

.fuhhh
.terus parkinson!
.hahahha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@||| PöJìé PööH |||

.huuu bisnes man la katekan ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Atiekah

.waaa hidup paknil!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kapten

.kau otai
.laen lah
.haha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@HonEyBuNNy

.hakhak
.slamat bercuti dear ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@PenuliS

.yeah betul! =)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@fararusdi

.haish, mne ade
.byk lg blog laen yg rmai follower dr i
.huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@eik`S noName

.hahaha siap ade laguu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@misz benida

.sis da ltk kt chatbox
.dpt x? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@H.R PuTeRa YuSoFF

.hahah mungkin!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@aisyah

.tu la psal
.x phm tul

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@noor afzan

.nth la sis
.kkite tatau
.try tnye ain

Kujie said...

yonna suruh mai tegok sini..hehehe


dah habis baca kak jie nak cakap satu je

'kak jie tak makan cili"

muaaah!

NURUL said...

sgt setuju. akak ni kalu ada org komen w/pun kita tak kenal bloggers tu akak reply sbb nak jaga hati pembaca kita w/pun daku ni tak femes. huhu

@juera said...

tp ak ni terlebih rjin bls komen la pulak..mesra alam btol kn..hehe

tp klu shoutbox..klu jnis pertanyaan bru ak reply..

tp wlu tgi mna pon kita..x plu la nk smbong..nnti kjp je kita akn jtuh..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@Kujie

.kekekke x pedas lah kan kak? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@NURUL

.betul tu kak ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

@juera

.bagus lahh
.mesra alam ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13