Tuesday, April 20, 2010

.gatsby deodorant street fair : sesi perkenalan #2

.

.scheduled post.
.salam readers~


.bismillah .hari ni, turn i pulak nak update pasal gatsby street fair .i tengok, ramai dah update huhu .tak apa lah kalau lambat seminit .better late than never ^^ .i, bakal roomate gerak sama-sama ke BTS .mula-mula breakfast dulu .thanks kak tash sebab belanja i

.then call eny, nak pick up dia dekat UM .then, lepas tu, terjumpa aus dalam UM .so, kami konvoi 3 kereta .i, eny dengan hairi, kak tash dengan iwan dan aus & eida .sampai BTS dalam 10 suku .sebelum tu, sis hel dah call, tanya dekat mana .tak sabar nak jumpa i lah tuu .kahh kahhh~

.actually geng-geng i dah plan nak pakai purple .so, semua orang dah prepare lah .sampai-sampai jer BTS, kena tukar baju yang gatsby provide .so, dari purple bertukar jadik merah

.uhh banyak benda nak cerita .tak larat nak karang sebab minggu ni i final exam .so, lets pictures speak more than words~ :) .kita mulakan dengan sesi perkenalan dengan blogger-blogger terkenal! ^^

:: rina stories ::

.ini blogger 1st yang tegur i .ini intanurulfateha kan? .then dia cakap dekat kawan dia, dia ni faymes tau *time ni i buat muka blush-blush* .haha oke, i tipu .sebenarnya dialog dia lain, tapi lebih kurang macam tuh la .serius, beliau ni cantik! :) .babe, thanks sebab tegur i .i tak sombong kan? ;)

:: huda luna ::
:: cik cumey ::


.i yang tegur doang dulu .mula-mula i nampak CC, then tengok ada huda luna, then ada kapten luffy aka ah fatt .pic ni pun luffy yang tolong snap-kan .kuikuikui .rugi woot tak snap picture dengan blogger terlampau macam luffy .tak apa aih .next time ^^

.time jumpa luffy, sep baek dia cam i .kalau tak, malu jer .siap nak ketuk-ketuk kepala i .i tau lah i pendek ;p .eh CC, dah tukar link ke? .kenapa tak inform! T_______T

:: kak afzan ::

.i dapat sms dari beliau .dia tanya i, tak datang gatsby ke? .mula-mula tak cam siapa, i terus kol .i cakap lah datang, lepas cakap landmark i, terus jumpa dia .heeee akhirnya dapat gak face to face dengan kak afzan .kirim salam dekat tunang yer ^^

:: kak suziey ::

.hee i jumpa kak suziey time nak q untuk register .heee tapi tak snap pic berdua punn .sebab i tak bawak camera .cuma pakai handphone jer .segan nak keluarkan! ;D .tapi rasanya hubby kak suziey ada snap pic guna DSLR dia .nanti tag kita ek kak! ;)

:: sendra ::

.bila dekat dengan dia, mesti bau kueh tart hangit! .hehe~ .dia yang tegur i dulu .siap nyanyi lagu tema blog i "semenjak kau hadir dalam hidup kuuu..." .hahaha mesti lah i tergelak time tuhh and pukul-pukul dia .malu gilaaaaaa :"> .i ingatkan sendra neh dah besar rupanya pangkat adik-adik jer dengan i .apa-apa pun best jumpa dia! .next gath kita meet up lagik okeyh ^^


.heeee pasangan romantika terbaekk .i suka tengok eida yang alahai sooo sweeeeeet .tapi i pelik, macamana lah dia boleh sangkut dengan aus tuu ;p .hakhak!

.i dah cakap, eida neh memang comel ^^
.eida tak ada blog,
tapi hopefully lepas ni boleh create satu! :)

:: eykameow ::

.my beloved sista~ .seawal 9 pagi dah gerak dari rumah dia ke BTS .i ingat dia tak bangun tidur lagi hehehe .semangat tu lah yang kita mahukan! yeayyy~~

:: daydeck ::

.hakhak .ini daydeck .weyhh thanks bagi i keychain tuu .siap boleh pilih-pilih lagiii .saja ngendeng ngendeng duduk sebelah daydeck dengan harapan dia akan snap pic i banyak banyak .memang dia snap pic i banyak pun, tapi pic time i tido!! .warghhhhhhhh!! .ko memang kejam daydeck! .tanak kawan seminggu! ;p

:: kak tash ::

.kak tash ni lah yang bertanggungjawap make up kan i .hehe! .thanks kak untuk weekend terindah dan terhebat ni .nanti planning pergi janda baik tu, inform inform lah yerr .harap-harap buat lepas final exam! :)

.comel kan lovely love yang kak tash lukis dekat muka i! ;)

:: eny ::

.yang tengah tengah tuh lah eny .dah 2 kali i jumpa diaaa .so far, dia besttttttt sangat .next gathering kita meet up lagik okeyh! :) .and dia partner i masa event neh! ^^

:: bean ::
:: sis hel ::

.wuuuu yang kecik-kecik comel tu mesti lah blogger terhebat, bean .comel je i tengok .haha .tapi bini dia lagik comel woot! .tapi i tak snap pic dengan wife dia .segan ^^ .i kan pemalu orangnya ;D .yang pakai cap tuh pulak, kakak i, sis hel .sian dia jadi mangsa buli slaen dari aus yang teruk kena buli time street fair tuh .kuikui~


.heeeeee tumpang glamer alyssa .comel gila budak kecik neh .nasip baik dia tak nanges time i dukung dia .time ni, mak alyssa tengah rest .so, tak dapat lah i tengok wife bro eyriqaz yang cantik tuh! ;)


:: kak lily ::

.yang gelak besar tuh kak lily .dah 3 kali jumpa dia .first dekat gathering the mines, then dekat mo'men food testing and yang ke tiga dekat gatsby! .huuu~ .tapi yang tak bestnya, kak lily balik awal .tiba-tiba dah ilang .cis! .balik tak kasi tauuu~ .mesti ada projek baik dengan mr big tuuu .wakakaka!


.haish, malas nak kenal kan dia .ramai dah kenal .huuuu~ dah 2x jumpa mel ni .tak lokek ilmu nak share tips pasal blogging .heee~ .err mel yang tinggi tu yerr .harap maklum!


.hana yang putih-putih sebelah i tuuu .heee 1st time i jumpa dia neh .mula-mula tengok macam sombong rupanya dia sangat lah baik ^^ .hopefuli dapat jumpa lagi lepas ni .dia lah satu-satunya team kiteorang yang dapat hadiah lucky draw .yang lain, hampehhh =.="

.err sapa lagi ek yang i tak kenalkan? .i pun dah lupa .ramai sangat i jumpa .nanti next entry, i cerita lagi ekkk

.lagi jumpa
.bai! :)

Photobucket

34 comments

Kapten said...

cik eyka tu cute ler...

cik eykameow :) said...

hahaha. mmg kenangan lah. best ! sis, thanks sgt sis eyka dpt pegi :')

nursarah said...

erkk, cik intan, rupanya ada gambar saya sekali yang dengan huda n cc. tak sangka kamera cik intan rupanya. salam kenal. cik intan sangat cumel. b4 ni I bayangkan intan ni tinggi orangnya, ehehe.

Sendra said...

hoii..mana ada bau kuehtart hangus...hahaha..ni semua kak tash lah ni..asek buli dengan point tu je dia tw..hahaha..kak tash ni memang tw..hahha

haah kan..masa kita jumpa pagi tu,selamba je sendra nyanyi kat situ juga..hahhaha..sebab teruja lah,kita sellau comment2 each other dekat blog je,then tu first time jumpa face to face..

anyway,i've so much fun with u all guys..(walaupun penat yang teramat dari kuantan terus ke kl then rest sehari lepas tu terus pergi event lepas tu terus balik kuantan semula..)haha..

so yeah..kalau ada apa2 event nak ajak lah kan,tak kisah under nn ke atau suka2 ke,bgtw lahh..

Ezad said...

huu...

best ek.. happening je tng0k... dpt jmpe blogger p0wer lak tue..

psychopath said...

saya tade T__T

Anne Boleyn said...

ehheeee~ c's intabn kecik!! bluekk.. wooooo,namak smbong ke c's..ramai org ckp cmtu klu blom knal hana ney. x tau arh cmne nak buang muka sombong ni. aihhh~padahl x de niat pon.wuuuuuu... hope jmpe lg c's..anw, bila2 dtg kl, nk ovrnyt ke pe..nk tmpng tdo uma, boley je. hehe :)

noor afzan said...

thanks dear..
ti akak kemsalam kat die..
haha~

helena's said...

curik gamba yg dah siap edit.tima kasih haha

[-suziey-] said...

wohooooo xde ke gbr akk yg comel sket..ekekek:p ade amik je la gbr kt blog akk tu..hehe:p

CikLilyPutih said...

wah, project baik ye.. hal lah baikkk punyeeeeeeeeeerrr..

Liyanaa. said...

ruginye sbb malu nak tegur intan dengan eyka.
eny je i berani tegur T_T nxt time ade gathering nak tegur2 lah :D

enyheartsdiamond said...

i love my big blogger family! :D

nabil_potter said...

patut macam pernah nampak...huhuh

Rina (◕‿◕)✿ said...

wahh beshnye kenal ramai blogger hehehe

rina tejenguk2 tgok sape2 yg kenal, sape2 yang femes

knal sikit2 je..sbaek dpt jmpe intanurulfateha, femes tuuu :8) hihi

thanks ckp rina cntik n thanks x sombong :D xpe, kalini tegur hi2 dulu. next time gosip2 lak :p

nice to meet u! ^_^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~kapten

.nk jd kan calon istri leh tu ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eyka

.welkem babe ^^

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sarah

.hehehehe ye ke?
.oke, noted! ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sendra

.oke, lepas xm kite karok n shisha
.deal?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~ezad

.knp x join?
.rugi tau!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~psychopath

.alalalala sori dik
.nti i buat part seterusnye okeyh ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~hana

.eh sis lupe nk mtk num hp! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~afzan

.hehehe oke kak ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~helena

.repot polis kang! ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~suziey

.da amek dah kak
.siap crop lagik ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~lily

.hahaha ptut la akak balik cpt ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~liyana

.heppppp
.knp x tego!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~nabil

.hehe ye ke? ;p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~eny

.i love youuuuuuu!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~rina

.kamu sgt cntek syg!

Aidi-Safuan said...

pergh..ramai gler dapat amek gambar. jeles seyh... :p

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~aidi

.hakhak
.mengade neyee nk jeles3 ;p

liyana aziz said...

wah, sangat best! aiyok! kenapa x tau pun??? muahahahaah..

liyana aziz said...

haish! sudah lama berlalu sebenarnya!! nampak sangat x tengok date kan.. masa ni x join NN ag....
=(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13