Thursday, February 26, 2009

.another 3days to go :((

.
4 Sweet and Lovely Comments!


.uwaaaaaaaaaaa .nk nanges bole x? .lagi 3 hari aku akan abes kontrak kt skola tuuu .hurmm .im not quite sure ektuali lagi 3 atau 2hari .esok aku nk jmpe kerani, utk confirmation sbb cekgu3 pmpuan tu ckp, kak aishah akan naek balik skola on 3march .so mesti la aku abes 2march(monday) .tp aritu kerani ckp 3march(tuesday) aku kene dtg lagi .hmm ntah la .tetibe aku cam confused n pending skjap ~

.hm tadi lagi skali aku balik skola kene ujan .cepat3 g mandi .skng pown pening3 .mentang3 aku dh nak abes kontrak, so senang3 je demam ni nk dtg .ish geram btul .tadi kelas aku kul1.10-2.10pm kt 3u .then aku rehat kul 3.40 .makan soto, kropok lekor 3keping n teo o iced .total rm4.10 .mkcik kantin tuh ckp "waa cekgu intan ni kecik je, mkn byk tp x beso3 pown" .then aku ckp laa "lapa laa kak, kite x lunch tadik" .pastu mkcik kantin tu tego, "cekgu suke pkai baju mcmni, bdan kecik, pkai baju apape pun cantek" (ektuali arini aku pkai kebaye) .then aku gelak je laa .huhu

.my pupils pown slalu tego baju3 aku .sbb aku sgt jarang pkai baju kurung .hahaha aku suke pkai baju fesyen3 sket :) .bukan sbb nk melawa tp mostly baju kurung aku tu jarang3 n ade lining .panas laa bile pkai .my pupils pown alwez ckp, suke tgk aku pkai kebaye, kurung moden tu sume .doang ckp cantek .huhu .bile lagik kan aku nk pkai baju cmni .klu kt ruma neh, fo sure la aku pkai short jer :P huhu


.pas rehat kelas aku kt 3y .bngunan kelas 3y kt seberang jalan .so kene la melintas jalan stiap kali nk g kelas tu .aku pown pelik apsal doang design skola ni mcmni .mebi sbb 3y tu bngunan lame kot .x kan nk robohkan plak bngunan lame tu sbb kelas die still elok lagik .cume nmpak old skul la .tgkap pown tingkap kayu lagik .huhu

.kelas kt 3y tu start dr kul4 smpai 5 .dlm kul 4.45pm tu ujan bapak lebat .aku dh risau cmne la aku nk balik bilik guru ni .dh la aku ade kelas kt 3g plak kul5-5.30pm .3g punye kelas kt bngunan bru .so aku kene seberang jalan lagiii
.tp memandangkan ujan yg sgt lebat, so aku burn je kelas 3g .lagipun arini 3g kene g library .aku pown dh pesan kt ketua kelas 3g soh g library dulu .then dlm kul6 bru ujan dh reda sket .tp gerimis3 lagik la .tym ujan lebat tu, 3y ade kelas agama .cekgu agama doang, kak kamaruzi pown x dpt nk masuk kelas sbb ujan lebat sgt .so pe lagi, acara merewang laa .hahaha .aku soh budak3 tu kluarkan kertas kosong n tulis name, alamat n no tepon doang .sbb mane le tau, nnti tym akak aku kawen ker, aku ker (hehe), leh aku jmput doang .aku juz tanak lost contact je ngan doang .pastu acara amek gmbar spt biase :D

.oke skng aku nk ceta plak psal soang anak murid aku neh .name die haziq .die mmg tersgt la byk ckp kt dlm kelas .kdng3 aku smpai gerammm sgt3 kt die .dulu mse die drjah2, die kelas 2u (klu ikut tahap kepandaian, yg 1st kelas yakin, 2nd usaha n last gigih) .so dulu si haziq ni kureng sket la .tp bile masuk drjah3, die dpt masuk 3y .die ni bijak .klu aku soal kt depan, die slalu dpt jawap .tp budak3 laki laen suke cam kondem die n pulaukan die .mebi sbb dulu die kelas laen .kak rafidah (cekgu bm mrgkap guru kelas3y) pown ckp bnde yg same kt aku .sian die .budak3 laki suke nk ejek3 die ckp die saket mental .smalam tym seni, aku dh abes mase, so aku nk kutip la lukisan3 doang tu .tp tibe3 aku nmpak haziq lipat2 kertas die smpai jadik bntuk pistol .muke die berubah n mcm nk nanges .bile aku tnye knp, budak3 laki ckp die saket mental n gile .aku x paham knp doang leh ckp cmtu .then aku terus kuar kelas dgn hasil lukisan budak3 3y kecuali haziq .aku terus la balik bilik guru sbb aku dh x de kelas, kelas aku smalam abes kul 5 .huhu

.then dlm 20minit pstu, haziq dtg meja aku .die ckp "teacher, saye mntak maaf" .aku dh pelik .tym tu mate die dh brgenang da airmate .aku x leh tgk org nanges .aku ni lagi la cpt touching .then aku hug die n aku ckp, ".dah dah .jgn nanges .teacher maafkan .g masuk kelas k" .then die trus blah .so td, bile aku msuk kelas 3y, aku warning budak3 tu sume, jgn nk kutuk3 haziq lagik .klu kutuk gk, aku report kat kak rafidah .ektuali kak rafidah SGT garang n kak rafidah tgh pregnant skng .doang takot sbb kak rafidah slalu mara3 .mood org pregnant agknye .huhuhu .ha kt bwh atas ni aku ngan haziq tadik n lagik soang tu fauzi :) .tenk God haziq dh tak down lagik cam smalam .die sgt manje ngan aku .hee :)

.hmm dlm kul 6pm tadik, hujan pown da redha sket, so aku nk balik bilik guru .nk sain attendan nk balik .huhu .ha kt atas neh pic yg budak3 tu amek sndiri pkai hp aku .huhu suke doang .comey3 kan doang? .aku dh la x de adek yg cmnii .dulu aku nk sgt ade adek pmpuan .tibe3 mama amek anak angkat (sdare aku dr perak), so dh x sunyi dh ruma aku .bile aku jadik cekgu ganti kt skola neh, makin rmai koleksi adek aku .huhu .yess i luff children muchi much~
:)
.huu pic atas neh soang anak murid aku amekkan .erin fatihah .die ckp "teacher comel" .huhu .suke! .suke! .haha sori ek .aku mmg agak prasan sket .huuu .ha tu je kot aku nk post utk arini .tatau nk type ape lagikk .aku juz leh ceta psal anak murid aku jew sbb lepas ni mesti dh x de cerite psal doang lagik! .huwaaaaaaaaaaa (T_T) sob sob sob

:) .intanurulfateha

Wednesday, February 25, 2009

.si photogedix star :)

.
8 Sweet and Lovely Comments!


.hye :)

.tatau nk post entry psal ape .tp cam bese la .kt skola td aku cam rajin snap gmbr budak3 .ye laa lagik 4 hari je aku ngajar skola tuhh .sbb cekgu yg aku replaced tuh dh nak naek keje smule .so aku kembali menjadi penganggur tak brape profesional smulee :((

.dlm kul1suku tu cekgu mahmud jmpe aku, soh aku relief class 1y sbb kak samida ade kursus .so aku kene relief 1period kt 1y from 1.40-2.10pm .kak samida ajar bm .bile aku msuk kelas tu, tatau plak nk soh buat ape .so aku soh la doang buat keje sndiri n if ade keje yg x siap, aku soh doang siapkan .so tgh doang buat keje tuh, aku snap la beberape pic doang :)
.lepas tuh aku ade kelas kt 3y .also 1period dr kul 2.10-2.40pm .ektuali kene g library ade reading prog (NILAM) tp doang kene check gigi plak arini .so aku ckp, x yah la g library sbb ade brp ketul je dlm kelas .yg laen tgh sibuk check n cabut gigi .so juz lepak3 je la dlm kelas .borak3 ngan doang .aku soh buat exercise dlm buku aktiviti .yg x paham, aku soh tnye aku

.then kul3.10-3.40pm aku ade kelas kt 3u plak .same gak cam 3y tadik, doang kene check gigi .huu so arini x blaja apape .merewang je la kejenyee .hurmm aritu aku ade janji ngan budak3 pmpuan nk amek gmbr same3 .sbb aritu x smpat nk amek .smpat amek dgn budak laki jew .so td aku ajak la amek gmbo skali .buat kenang2an .pasni x dpt amek gmbar n gurau3 ngan budak3 tu lagik :(( .sob sob sob

.then kul4.00-5.00pm aku ade kelas kt 3g plak .tp kt 3g aku x amek gmbar sbb doang ni kelas last skali .agak degil budak3 die .so aku kene strict sket .byk lagik yg doang x catch up .aku ade amek pic doang n dh letak dlm entry yg lepas3 .cume tadik cam x smpat jew nk amek gmbar ngan doang .x pe laa
.esok masih adee :)

.then kelas aku yg last utk arini kt 3y smule .yg kelas3 tadi tuh sume kelas english .yg ni aku kene ajar art .aku tgk kt silibus, arini aku kene ajar doang buat corak berulang brdasarkan bnde3 di sekitar kite .aku ade gak snap bebrape pic tym doang tgh buat keje .huuu :)

.ha budak kecik doang ni anta lukisan doang awal .so aku ajak la amek gmbar ngan aku .huhu .name yg tudung pink neh syuhada .aku slalu tlupe name die .so aku panggil die budak kecik .die mmg SGT kecik .huhu yg lagik soang neh hani .die ade twin .name twin die hana :)

.then budak laki doang ni pn anta awal gak .yg pkai songkok ni name die masrizal .die ketua kelas .yg lagik soang neh name die fauzi .die ni pengawas :)

.then tym doang sibuk3 melukis, aku pun snap la pic aku sndirik .ahhahaha menggedix kejap .alaa aku pun tade ape nk buat .so pe lagik, snap laa .lgpun entry lepas aku x de pon post pic aku sndirik sbb tlupe nk amek :P

.huhuhu comey kan aku? :) .ha td tym balik skola, aku kene hujannn .smpai ruma je, dh basah kuyup .cpt3 g mandi .skng neh pegi skola ujan, balik pown ujan .abes basah baju aku :(( cmne x kene flu .tp aku neh jenis susa nk demam .tp klu dh demam, mmg lmbat baek laa .tp kdng3 nk jgk dmam .nk tgk sape yg take care n risau kt aku tym tuu sbb tym aku saket la aku dpt tau sape yg btul3 syg kt aku (slaen family) .hmm ade ker?? :((

.hm..td aku ade amek pic sume budak 3yakin 1 by 1 .tym doang tgh lukis3 tuh, aku g kt stiap meja n snap pic doang .pndai gk doang posing .huhuhu .hmm nnti msti aku akan rindu doang sgt3 :((

.hmm itu je kot aku nk ceta dlm entry neh .tatau dh nk mrepek ape .tgk la if esok ade bnde besh n pic bru, aku post oke .tata salam :)

:) .intanurulfateha

Tuesday, February 24, 2009

.1yakin & 1usaha

.
0 Sweet and Lovely Comments!

.hye :)


.huu aku bru pas makan .mlm neh mama msak nasik gorenk jew .cpt .sedap .mudah .licinnn =p .tetibe tringat iklan tuh kt tv .huhuhu

.ektuali kt entry kali neh, aku nk ceta psal bebudak drjah 1 yg kene inject kt skola td .kebtulan, nurse yg in charge mama aku .n tym tuh aku tgh free (cls aku arinie 1.10-2.10 then free sbb nxclass kul 4pm), so aku lepak la dgn mama kt bilik msyuarakat (tmpt nurse3 dr KK Air Hitam mnjalankan tugas) .SK Pt. No 5 neh ade 2kelas jew, 1y dgn 1u .so dlm 70+ cmtu budak3 die .kt bwh neh pic mama tgh cek budak

.first yg kene check budak3 drjah1y .budak3 laki sume berjaya di check n di inject dgn cemerlang gemilang dan terbilang cume budak pmpuan ade soang yg nanges .siap meraung3 lagik .lawak tul .aku pon hape lagik, siap amek video .huhuhu .ni video si budak pmpuan yg nangesh tuuu

video
.ha name budak tuh Emy Nurelyssa .sian aku tgk die .siap kene pegang ngan 3urg JM sbb die mmg meronta3 nk lepaskan diri .huuu mama kan cam bos, so die lepak je la juz rekod2 kt buku .so org2 yg bwh die la yg kene settle kan budak tuu .ahaha .ha si emy nurelyssa tu tertinggal die punye name tag .name tag neh trcabut tym die meronta3 n jerit3 tuu .huhuhu

.sblum di inject, 1st skali budak2 tuh kene timbang berat bdan n ukur ketinggian .pastu kene cek mata.ala huruf E yg tgk tunggang langgang tuu .pastu cek anggota bdan .then kene makan ubat polio yg nurse titiskan dlm mulut mcm kt pic ketiga kt bwh neh

.ha last skali bru la kene inject .tgn kiri kanan kene inject .huuuu sian3 .tp sume org kene inject .aku pown dulu tym skola kene gak .x nangesh pown :D .ha steadi je kan budak kecik kt bwh neh .x nangesh pown .tp dlm hati msti cuak gile .pastu gigil3 punye .confirm!

.ha kt bwh neh plak pic kwn3 mama .cik midah .liza n lagik soang aku x ingat plak name .doang tu freshie so x kenal sgt .huhuhu

.hmm mama n nurse3 laen balik dlm kul4+ kot .aku pown x pasan sbb tym tuh aku ade kelas .aiseyy xde pic aku ek .tlupe nk amek .ahaha bz sket td

.ha sblm telupe, aku nk post gmbr bebudak yg aku denda soh brdiri dgn satu kaki kt dpn kelas .aku denda kelas 3u tadik .geram sey .aku mara pown doang tak takot .huhu .ni gmbr die .antara yg kene dendam cam biase la hammer, saifudin, fitri haziq, akmal, faris, badrul huhuhu :)

.huu tu je kot aku nk ceta dlm entry kali neh .oke la ek .tata salam :)

:) .intanurulfateha

.tag lagik

nama panggilan koo ?
.intan .pateha .angah .babe .aishu .hunny .teacher

. keadaan skarang ? .
.busuk :D .lum mandi agi

. fikirkan buat mase ini ? .
.nak mandi .tgh tunggu turn

. ape problem kecik bagi koo yang koo slaloo buat untuk mase ini ? .
.prob? .ntah la .psal nk tunggu pnggilan dgree kot

. movie yang koo tunggu ? .
.nk tgk upin & ipin uwaaa

. lagu yang koo dengar sekarang ? .
.first luv :)

. ape yang koo pikir pasal skola sekarang ? .
.huu lesson plan x wt agi .baju x iron agi

. Plan koo akan datang ? .
.nk cont study .nk keje .nk beli kete .nk beli tanah .nk beli ruma .nk kawen .nk ade babe .nk pegi umrah .nk pegi haji

. Subjek yang agak koo minat ? .
.chemistry .bi .math .seni .huhu

. Subjek yang koo beri perhatian lebey ? .
.chemistry .bi .math .huu

. kerjaye yang pernah dipikirkan ? .
.teacher .surveyor

. yang mane lebey suke, matahari terbit atau matahari terbenam ? .
.both .so sweet bile tgk ngan org yg kite syg :) i luv u

. Orang yang mau di TAG ? .
.sape yg bace, secara auto akan di tag =p

------------------------------------------------------------------------------------------------

:) .intanurulfateha

Monday, February 23, 2009

.senyumlahh pd dunia :)

.
4 Sweet and Lovely Comments!


.huu arini aku cam rse nk demam plak .sejuk smcm .kt cni skng musim hujan laa .td balik skola pown gerimis3 .hmm pale pon dah pening3 .aku nk tido awal mlm ni :( .pening laa .pastu rse sjuk jew .kt skola td, aku x bg budak3 tu bukak kipas .huhu doang ckp panas tp aku ckp sejuk .peduli ape haku .huhu

.td aku ngamuk jap kat skola .dh byk kali aku soh diam tp bising gk .aku bg keje soh siapkan, malas .asek borak3 je .pastu sibuk nk tgk cikgu amir kt luar kelas, anta budak3 rugby balik .geram sey .aku mcm ckp ngan ayam plak soang3 kt dpn .last3 aku jerit, satu kelas senyap .kuikuikui .tau cuak =p .aku siap warning, klu nk sgt tgk si amir tuh, g kuar kelas, pegi la kt cikgu amir kesayangan doang tu ha .hahaha tp doang x pegi pown .takot la tu aku ngamuk .huhu .pdan muke

.pastu aku cam pasan budak3 pmpuan ni dh pndai nak maen3 surat chenta .aku rse aku tade ajo doang pun .huhu .haha aritu budak 3y anta surat kt budak laki 3u ckp "i love u" .bpk slamber .ahaha aku rse aku tym kecik3 x de la cmtuu .aku dulu kt skola budak baek ;) *wink* .budak3 laki drjah3 nie sume kecik3 n pndek2 .tp budak pmpuan die agak tinggi la .tp ade gk yg ketot3 .hmm td aku smpat amek gmbr ngan budak laki 3u.tym nk amek ngan budak pmpuan, mse dh abesh plak .huu cekgu adi ramlan dh tunggu luar kelas plak =p

.hmm kak rohana dh pindah pagi .huuuuu aku tade geng laaa .busan3 .die ganti kak ct yg cont study kot .xpun g kursus .aku pon x sure .then tmpt kak rohana plak cekgu salleh ganti .hmm tatau knp aku upload brooch neh skali .lame x pkai .td tibe3 teringin nk pakai .mebi sbb ade sentimental value kot ;)

.hmm ntah la ek .tatau nk type ape lg .nk tido la .nantok sgt3 + skt pewot + skt kpale + flu + sejuk = nk pengsan .huhu nanyte all :)

:) .intanurulfateha

Sunday, February 22, 2009

.preparation :)

.
0 Sweet and Lovely Comments!

.hye all :)

.aku bru balik dr geleri perabut jati kt muar .mama nk survey katil kawen utk along .insyaAllah on march nxyear along akan kawen .huuu beshnyee .aku lak yg xcited sbb aku akan jadik
pengapit die n brpasangan ngan adik tunang along si amar yg Nsem itu .huhu ;) *wink*


.name galeri neh, izan perabut .wahh siap promote lagik .x silap aku kt jalan pt bakar .aku pun bukan tau pun jalan kt muar .tau3 dah smpai .huhuhu


.sume prabut3 kt kedai tuh cantek3 n harga die pun tersgt la cantek .utk katil sahaja without meja solek n almari dah rm1800-rm3000 .so klu x de duet or bru kmpul sket jew, better sile la kmpul dr skng .huhu .ape yg beshnye, prabut3 ni nmpak mewah n halus buatan die .n kukuh la utk malam prtama (kuikuikui) .along pun dah neng2 aler dah tgk sume nye .die cam x sedia lagik .elehh alasan je tuh pdhal abg wan tade so nk bincang pun susa .tuh die asek jap3 msg je ngan tunang die tuuu .ahahha


.ha pic bwh ni plak echa sibuk nk plih prabut utk along .ahaha .x pdan kecik .echa tuh kecik lagi oke .lagi 20+ lagik bru leh kawen .jgn nk gedik ekk .ahahha


.ha tym doang sibuk2 pilih2 n survey3 prabut, aku pun ape lagik, snap pic sane sini .ahaha layannn =p


.eii cermin kt atas ni aku rse cermin ajaib la sbb aku cam nmpak gemuk plak bile amek pic ni =p or mmg aku dh gemuk ek?? .tolong laa .tolong la ckp takkkk .huhuhu


.tp kdng2 rse mmg aku cam dh gemuk .tgk je la pic kt atas ni OMG sgt tembam! =p .ha pic kt bwh ni cam comey la pulak =p huhuhu pasan plak


.ha pastu kiteorg x beli pun apape dr kedai tuh, juz survey2 .along ckp, nk angkut abg wan pegi kedai ni dulu, nk bincang2 .lgpun doang kawen lame lagik .lek luu


.then b4 balik, aku snap la satu pic ngan mama .jgn tnye knp aku x seputih mama oke! sensitif =p .klu korang tgk abah aku, u will get the answer .ahahaha :D


.pastu kiteorg pegi balai polis bakri plak .abah call soh along tolong install kan printer kt lettop die .so pegi la kejap .byk sgt report yg abah kene buat .so die cam neng2 aler sket .huhuhu .ha lupe nk ckp, pic atas ni tym dlm kete .echa dh penat n haus sbb b4 gi kedai prabut tuh, kiteorg g tanjung jap .echa maen2 buai .tp kejap sgt .so aku pun malas nk snap pic :D


.oke pic atas ni la keadaan dlm opis abah yg srabut .aku malas nk masuk .sempit pastu kang aku plak kene mara .dah la abah tgh byk keje .huu .mama pun tolong susun file2 abah tuh skali .huu

.echa ni plak sibuk kuar masuk kuar masuk opis abah .kire die ni pun mcm bos la kot .uhuhu assistant abah :D


.ha abah timbalan ketua polis balai kt balai polis bakri neh .baru je transfer cni .aritu abah kt IPD muar .x smpai sebulan kot rsenye .huhu chayok2 abah


.aku pun tatau pe motif pic ni .tp cam cntek je .mebi sbb nk tunjuk pic suar aku yg dh buruk .haha td ckin call .die ckp, kat jusco bkt raja ade sale! .brand2 yg aku slalu pkai sume tgh sale .tym aku tade duet ni la doang buat sale .ampes btul .alaa rindunyeee kt ck, kt dila, lini n kenangan2 terindah kt s.a :(( .rindu nk lepak hakim malam2 smpai kaki beku naek moto :(( .insyaAllah on march aku akan pegi s.a .afta aku abes cntract cekgu tuh, aku gi la sane .release tension .jumpe kwn3 .rindu sumenyeee :(( .shah alam, here i come

:)
.intanurulfateha


.huu asek terkene je =p

Once u read this entry....secara AUTOnya korang di tagkan!!


..::1. How old are you?::..
.sweet 22 :)

..::2.Are you single?::..
.yes n proud of it :)

..::3.At what age do you think you’ll get married?::..
.28years old

..::4.Do you think you’ll marrying the person you are with now?::..
.skng tade sape .so x pk sape3 lagik

..::5.If not, who do you want to marry?::..
.terserah pd takdir

..::6.Who will be your bridesmaid & bestman?::..
.my besties

..::7.Do you want a garden/beach or traditional wedding?::..
.both :) hee bestnye kawen

..::8.Where do you plan to go on honeymoon?::..
.venice, NY, bali :)

..::9.How many guests do you think you’ll invite?::..
.sume yg kenal aku n aku kenal aku akan jmput :)

..::10.Will that include your exes?::..
.haha nope

..::11.How many layers of cake do you want?::..
.3 tingkat pon oke :)

..::12.When do you want to get married, morning or evening?::..
.nk nikah malam .then pg nya khatam al quran then ptg sanding :)

..::13.Name the song/tune you’d like to play at your wedding?::..
.lagu slamat pengantin baru

..::14.Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?::..
.i prefer spoon n fork

..::15.Champagne or red wine?::..
.air yg halal je

..::16.Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?::..
.lepas sumenye selesai, bru g hunnymoon

..::17.Money or household items?::..
.x kisah .pe org nk bg, terime je

..::18.How many kids would you like to have?::..
.paling sikit 3 .dpt lebih pun alhamdulillah :)

..::19.Will you record your honeymoon in DVD/CD?::..
.yes i will tp yg cencored ane leh rekod! :D

:) im hepi today :)
.and hope it will last forever

:) .intanurulfateha

Saturday, February 21, 2009

.fcuk it

.
2 Sweet and Lovely Comments!

.hye kwn3

.rse mcm byk plak aku post entry arini .huhu .mebi sbb weeken kot .tatau nk buat ape .bukak tv ceta x besh .nk layan muvee, tade dload ceta bru .so aku dgr la lagu kt pc nehh .td tgh layan3 lagu kt pc neh, tetibe kuar plak lagu eamon neh .cambesh plak dgr byk3 kali .wlupun lyric die cam kuang ajar skt, tp at least aku cam rse kuat sket .wlupun aku ni tersgt la lemah .huu ni lirik die .layannnnn :)

-----------------------------------------------------

Whoa oh oh
Ooh hooh
No No No

See, I dont know why I liked you so much
I gave you all, of my trust
I told you, I loved you, now thats all down the drain
Ya put me through pain, I wanna let u know how I feel

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

You thought, you could
Keep this shit from me, yeah
Ya burnt bitch, I heard the story
Ya played me, ya even gave him head
Now ya askin for me back
Ya just another act, look elsewhere
Cuz ya done with me

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

Oh oh
Uh huh yeah
Oh oh
Uh huh yeah
Oh oh
Uh huh yeah
Oh oh
Uh huh yeah

Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe

Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses, they didn't mean jack
Fuck you, you hoe, I dont want you back

Oh oh
Uh huh yeah
Oh oh
Uh huh yeah
Oh oh
Uh huh yeah
Oh oh
Uh huh yeah


-----------------------------------------------------

:) .intanurulfateha

.membayar hutang tag ara & eyfa


.hye

.im here again utk byr hutang tag ara n eyfa .memandangkan soklan yg same, so sis buat satu je ek :) huhu .haa lupe nk ckp .pic kt atas ni antara soklan3 yg my pupils tagged aku .ahahaha .kt real world pun ade gak ek tagged3 ni .aku ingat dlm blog je =p .tp aku x jwp lg soklan doang .nti la ari isnin .tuu pun klu aku x lupe =p


----------------------------------------------

FIRST
You have to list 7 weird things about yourself, post it in your blog, tag at least 7 people (list their names), and comment on their blog to let them know that you just tagged them.


7 weird things about myself

.suke nanges smpai mate bgkak3
.suke makan coklat x kire ape jenis
.suke g tgk muvee smpai muntah
.suke tgk katun lagi3 upin&ipin, pwrpuffgal, spongebob, n dexter!
.suke geng ngan budak kecik
.suke "die" mcm nk gile
.suke ati la! =p



SECOND

Bold the fact that is true and italic the fact that you wish it's true.

.i'm laughing
.i'm happy
.i'm crying

.i'm dying

.i hate him

.i lost him

.i love him but he loves her



THIRD

7 facts about me
.sgt comel
.sgt sensitif

.sgt kuat nanges

.sgt lurus

.sgt manje

.sgt mengade

.sgt penyayang


7 perkara menakutkan saya di dunia

.mati tidak dlm iman

.padang mahsyar

.Allah s.w.t

.kehilangan family tersayang

.kehilangan my besties

.kehilangan kwn3

.kehilangannya :(( dh hilang punnn :((


7 lagu buat masa sekarang
.goodbye ~ miley cyrus
.bottom of the ocean ~ miley cyrus
.cry ~ rihanna
.teman curhat ~ laracco
.twinkle away ~ brainstew
.ku mahu kau tahu ~ hujan
.tercipta untukku ~ ungu :((


7 perkara yang amat bernilai
.my life
.my family
.my besties
.my friends
.my ic, lesen =p
.my ego
.my hp

7 pertama kali dalam hidup saya
.1986 ~ pertama kali celik mata
.1991 ~ pertama kali belajar (tadika)
.1993 ~ pertama kali masuk skola .drjah 1
.1999 ~ pertama kali masuk skola men .form1
.2003 ~ pertama kali operation tendon cut .hosp muar
.2004 ~ pertama kali masuk U .dip in geomatik sc
.2009 ~ pertama kali keja .huhu im a teacher!


7 perkara selalu sebut

.eii..gedik!

.ape ek

.owh ye ker?

.rinduu la

.sengal!

.sekeh kang

.woi!


7 orang yang hendak di tag

.shazika

.lieza

.min

.marzuki

.busyukmasyam

.syam

.fara



:) .intanurulfateha

.let bygone be bygone


.hye kwn3


.im here again .kali ni aku nk ceta psal budak3 yg aku ajar .aku saje amek pic doang byk3 sbb aku rase ni terapi terbaek aku .aku kan mmg agak gile camera :) .so bile aku amek gmbo budak3 ni, at least hati aku sejuk .yes i luv children :) .aku mmg sgt suke ngan budak3 x kire la babe or budak3 skola .sbb bile aku kwn ngan doang, aku rse mude =p .ahaks

.huuu setelah kejadian aku ternanges kt kelas 3u, aku tanak la sedey3 lagik kt next class .nextclass aku kt 3y .aku ajar english .tym doang buat keje yg aku bg, aku pun snap la pic3 doang tuhh .lagik 7hari aku akan abes ngaja kt skola tu .n im sure dat im gonna
mish them so badly :((





.aku tatau nk tulis ape kt entry ni .tp aku harap doang x kan lupekan aku la .n harap3 doang akan jadik insan yg berguna :) .teacher syg koran sume *big hug n kish*

.selamat ulangtahun sayang


.hye kwn3


.sori la lately ni aku cam tekanan prasaan sket .kdng3 aku x sedar yg aku byk bnde laen yg perlu aku pk dr pk kt die

.aku terlalu pk smpai aku sndiri saket, aku tergolek3 nanges kt cni, tp die juz dunno .aku sedey sgt3 smpai cam satu tahap tuh cam nk bunuh diri pown ade :(( it happen twice! :( wlupun aku tau, ade lagi yg lebih truk dr aku, tp aku sedey sgt3 .aku nanges tym tgh mengajar smalam kt 3u .wat a bad teacher i am :(( .smpai all my pupils ask me why teacher intan crying? .aku juz geleng kpala n ask them to continue their work .aku x spatutnye buat prangai camni .tp my heart is too fragile .sgt senang tersntuh n nanges .sbb lepas aku nanges, aku rase lega .eventhoe it didnt heal my pain :((

.ektuali utk entry kali ni, aku nk ceta psal kak rohana :) .salah soang cikgu yg baek ngan aku kt skola tuhh .saje je la letak title selamat ulangtahun sayang .huhu .mcm tajuk lagu imran ajmain tuhh .hmm 19feb lepas, besdae die yg ke 2* .ahaha she is still single but aku x sure la available or not .huhuhu .so kt cni aku nk wish kt die Hepi Besday .jemu la makan kek kak .teringin gak nk makan nasi minyak .bile lagik ek?? .huhuhuhu .tade hadiah plak nk bagi .sbb gaji x dpt lagikk .nnti bebile kite kuar la same ek .nnti kite banje akak :) .nk jugak naek persona JLD tuh .ahaha


.kak rohana ni besh .ektuali aku kenal die kt fs .then bile aku dpt keje kt skola pt no5, x sngka rupenye kiteorg mengajar kt skola yg same! .hehe .wlupun die "tua" sket dr aku, tp die oke .nmpak mude la .awet mude kot .ahahahah .die mmg x nmpak mcm usia die .aku terpaksa jugak ckp wlupun aku cam nk muntah ckp die mude .ahahhaha =p .ampun kak .huhuu

.tym 19feb tuh, kelas aku start kul1 so x dpt la clbrt besdae kak rohana .tp tym aku tgh ngaja, die send sms, ckp soh makan kek atas meja die .aku abes kelas kul2 then the next class kul4pm .so ade gap 2jam .bile aku balik bilik guru, soang cikgu pon tade .so aku g kt meja aku yg cntek tuh then aku bukak kipas, letak pale atas meja n tido :D .ahahah x kan aku nk gi kt meja kak rohana n makan kek senyap3 .rse x besh plak .kt bwh ni pic meja tulis aku .ektuali meja kak aishah .kan aku rplaced tmpt die .so jadik la meja aku for temporary :)


.dlm kul3.40 tuh aku tersedar sbb dgr bunyi bising3 .rupenye dh rehat tp aku cam malas plak nk turun g kantin .n tibe3 kak rohana pun masuk bilik guru .sep bek die masuk .klu x, aku smbung tido .ahaha die tnye dh makan kek lum .aku ckp lum .pastu aku g la kt meja die n makan 2 slice kek coklat .ikut ati nk abeskan je kek tu sbb sgt sedap! ahahaha yummy!~ .pic kt bwh ni la rupenye kek tu setelah aku makan =p


.hmm tibe3 aku cam sedey plak .aiyakk .nk tau kenape? .tibe3 playlist kt media player aku ni play plak lagu "tercipta untukku" .die pnh nyanyi lagu ni dlm fon utk aku :(( .oh tuhan tolong la .next song plssssss .air mate x benti2 mengalir :(( benci laa .nk ceta psal kek pon terbantut :((


:) .intanurulfateha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13