Monday, April 21, 2014

.kain english cotton gred A!

.
1 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share something. Actually kite tolong kawan kite. Dia mintak tolong jualkan kain cotton secara online.

Kain cotton dia best. Lembut kain dia. Sejuk. Dan tak mudah renyuk. Senang cakap, selesa lah bila pakai. Harga pun tak mahal. Berbaloi dengan material dia. ^__^














Ok. Gambar dekat atas ni semua harga dia RM70 setiap satu. Tak termasuk postage. Postage tambah lagik RM6 je. Kalau nak COD (Cash on delivery) boleh datang rumah kite ekk. Atau jumpa dekat mana mana area Muar. ;)

Yang dekat bawah ni pulak, Paishley Cotton. Material lebih lembut dan tak renyuk ! Harga pun lebih murah. Cuma corak dia terhad. Tak banyak stok. Hihi.





Yang ni pulak jenis silk.
Kain dia licin dan berat.

Harga RM90 sahaja. 

Raya pun dah nak dekat. Kalau tailor tak nak jahit, simpan untuk raya haji pulak. Kikikiki. So, kalau korang berminat nak beli kain cotton ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....

dekat whatsapp 0127186471 atau 
dekat email kite di intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')

**boleh jugak beli telekung lycra lace dengan kite. 
**klik SINI untuk tengok jenis dan corak telekung.

Sunday, April 20, 2014

.majlis aqiqah kesayangan kami ^_^

.
6 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Dua minggu lepas, kite buat majlis aqiqah untuk anak kite, Aleesya Eryna binti Mohammad Noor Irfan. Amboi. Kemain lagik nama bapak lagik panjang dari anak. Hihihi. Dan alhamdulillah, majlis berjalan lancar.

Kenduri buat kecik kecik aje. Sembelih seekor kamben. Tapi makan sedap sangat sangat sangat. Credit to Mak Li yang masak Nasik Arab yang super sedap dan pada kawan Abah, Wak Rahim yang masak lauk kamben, ayam, dan lain lain. Haish. Tak cukup rasanya. Macam nak makan lagik bila ingat makanan hari tuh. 

Masa majlis tuh, tak potong pun jambul Aleesya. Sebab Aleesya mana ada jambul. Keluar dari perut Mommy dia terus dah gondol hihihi. Tapi insyaAllah husband akan cukur jugak. Nak cukur sekarang macam tak berani lagik. 

Aleesya Eryna ni memang muka ketat manjang.
Tapi kalau senyum, boleh kena kencing manis !

Memula tuh, Aleesya pakai gaun warna putih. legging pink and headband pink. Maybe dia rimas, dengan ramai orang. Pastu dia nanges sekuat hati. Tak penah penah nanges camtu. Puas pujuk, bagi susu, duduk dalam bilik, bukak ekon semua takut dia panas. Last last tukar baju, baru diam. (-.-") Pakaikan dia baju biasa je. Huu.

Aleesya with my MIL.
"Kite tak suka pakai gaunnnnnnn!!!!" 
HAHAHA.

With Mama tersayang.
Orang kuat. 
You're my everything.

Abah kite kat mana ntah masa ni.
Busyyyy sangat sangat uruskan majlis untuk cucu tersayang. :')

With my kesayangan. 
Since study sampai lah dah jadik mak orang
Thanks datang jejauh.

Doang pun sama. 
Sanggup datang dari KL.
Memang tetamu yang tak pernah missed.
Time tunang, kawen sampai lah time ada anak!
Sayang korang ketat ketat !

Yang bagi bunga telur tuh ahkak kite.

Muah muah muah.

Cik mek molek Faqehah main dengan Aleesya.
(My Niece)

Dia memang pesen bergambar suka letak tangan kat pipi.

Comey lettew :-P

Family potrait.

Mami & Abah love you so much.
^__^

Semoga menjadi anak yang baik dan cerdik yer.
InsyaAllah 2 hari lagik cukup 3 bulan.
:')

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Yeay! Dah kawen. ;-)
View my complete profile

#our junior

Lilypie First Birthday tickers

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

#day 1

#day 1

#month 1

#month 1

#month 2

#month 2

Kesayangan

Kesayangan

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)