Wednesday, August 5, 2015

Cikgu Intan strikes back :-P

.
3 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai blog. Cikgu Intan is backkkkkkkkkkkkkkkkk! Hihihii. Hari ni gap kelas panjang pulak. So, sempat lah nak update pasal kerjaya sekarang. Sebelum ni, ai is surirumah tetap sepenuh masa gituh kat rumah. 

Tapi, minggu lepas dapat offer jadi guru ganti dekat Muar. Since kite dah stay dekat Melaka, so balik rumah Mama Abah semula tapi rumah dekat Melaka husband duduk seorang. Alaaa...tak lama kontrak guru ganti ni jer. 2-3 bulan jer. Depend on peruntukkan duit dari PIBG dan PPD.

Sesiapa yang minat nak jadik guru ganti Negeri Johor, boleh apply online dekat http://jpnjohor.moe.gov.my/ekgsk/index.php 

Kite kena ajar Form 2 dan 3 untuk subjek matematik. Banyak gak dah lupa. So, kena study balikkkk. Huhiii.. Sep baek otak masih belum berkarat. :-P

Oh  ye. Anak kite sekarang Mama kite yang jaga. Kebetulan, Mama pun dah bersara. Jadi guru ganti pun sampai tengahari jer. Tak lama. So, tengahari, dah boleh balik rumah. Yeyyy.

Sepanjang 3 hari bersekolah semula ni, Aleesya Eryna masih belum dapat adapt lagi duduk rumah dengan Nekma. Drama pagi pagi tuh dah jadik wajib. Bangun pun subuh. Sebelum ni, bangun tengahari takpun dalam around 10 am. Macam tau tau jer Mami die nak work.

Ok. Nanti kite update lagik ekk... Sampai jumpa lagiiiiiiiiiiiiii. Daaaaaaa ^__^


Monday, July 13, 2015

Whitening Skincare Collection - HERMOSA BY BELINDA [Video]

.
1 Sweet and Lovely Comments!

Hermosa Product Review by Intanurulfateha.Com
^________^

JEMPUT BACE.

Entry sebelum ni, 
.
.
.
.
.
.
Ok byeeeeeeeeee.

.skincare bagus, .skincare murah, hermosa, hermosa by belinda, iklan, natural skincare, review produk, product for sensitive skin, organic product, hermosa review, product review

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13