Friday, September 2, 2016

PINK LADY AGEN/DROPSHIP Wanted!!

.
2 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai. Lama tak update belog. Huhiii. Al-maklum lah, busy jadik super mommy, super wifey and super business woman. Tehee~ So, hari ni kite nak share rezeki dengan korang, dan bagi korang sama sama rasa manisnya rezeki berniaga. :-)



Sekarang, kite adalah STOKIS untuk satu produk supplement untuk wanita, Pink Lady - Body Perfection. Cuma dengan satu botol, anda semua wanita di luar sana boleh mendapat pelbagai manfaat,



Fungsi PinkLady

♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. 
♥️ Perapat miss 'v'. 
♥️ Mengurangkan nafsu makan. 
♥️ Menghilangkan 'mood swing'. 
♥️ Meningkatkan libido wanita. 
♥️ Meningkatkan tahap collagen. 
♥️ Meremajakan kulit. 
♥️ Melancarkan peredaran darah. 
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. 
♥️ Mengurangkan 'period pain'. 
♥️ Mencegah 'osteoperosis'. 
♥️ Menghalang 'menopause'. 
♥️ Menstabilkan emosi.

^__^

See? 
Tak perlu risau sebab kandungan produk ni adalah
ORGANIK!!!


PINKLADY - Perfection Body

Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol.

60 kapsul makanan tambahan.
* Formula Advance


MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause.

Penggunaan yang disyorkan: 
Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional.

Awas
Jika mengandung atau menyusu, dapatkan nasihat doktor sebelum mengambil.


Kualiti: Perfect
Keselamatan: Terbukti
Jaminan: 90 hari
Hasil pertama: Dari 2 minggu⁠⁠⁠⁠ :)

-----------------------

Oh ye, ni adalah produk baru. 
Baru launch 1 September 2016 lepas.

So, tak banyak saingan lagi kalau korang nak jadik 
AGEN atau DROPSHIP. 

JANGAN LEPASKAN PELUANG!!!

Ok, pada sesiapa yang berminat nak beli, nak jadi agen atau pun dropship, boleh WHATSAPP/TELEGRAM  kite di 012-7186471. Atau PM kite di Facebook PINK LADY Stokis

.
.
.
Komisyen start from RM50 !!!!
Korang tak payah pos barang
Korang tak payah simpan barang
Cuma promote jer dekat FB/IG

Memang tu kerja korang hari hari kan?
kihkihkih.

Promote gambar sendiri tak dapat income.
Promote PinkLady dapat RM 50.
^_________^

Dok goyang kaki, layan whatsapp, layan FB, pop!! 
Duit masuk. 
Hihihiih

Ok, bye korang.
Assalamualaikum... :-)

Monday, May 23, 2016

Promosi Ramadhan - Jus Permata Idaman Murah & Original

.
0 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Ramadhan Sale 🎉🎉🎉'

Beli 2 botol RM 90 sahaja!!!
(Harga asal RM 55 sebotol)
Nak kurus dan bertenaga tak?
Meh beli Jus Permata Idaman. 😍
Untuk tambah tenaga ketika bulan puasa 💪
Untuk kurus dan cantik💃
Untuk breastfeeding mom 🍼👶👩
Untuk TTC (trying to conceive) 👶😘
Kandungan (250 ml) :
Kurma - Madu - Habbatus-Sauda - Delima - Pegaga - AloeVera - Manjakani - Kacip Fatimah - Ginseng - Kolagen - Akar Serapat
Cara makan :
Makan 2 sudu pagi dan 2sudu malam.
Harga RM 55 sahaja.
Postage RM 7.
Beli dua, RM 90 sahaja. 
Postage RM 9.
Meh Pm atau Whatsapp saya
+60127186471 Intan


Untuk baca lebih kebaikkan tentang Jus ini, boleh klik ENTRY INI

Terima kasih :)


 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13