Monday, April 27, 2015

Wonderful feeling :')

.
0 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai belog. Lama ya kita enggak ketemu. Huhiiiiiiiii. Actually. bukan tak ada masa nak update belog tapi malas nak bukak PC. Kalau bukak pun, sebab ada job edit blog orang atau editing job yang lain. Kalau bukak PC sebab nak main pesbuk, memang tak lah. Main dekat henpon sudah.

Aleesya tengah sleep. Boleh lah Mami update belog kejap. Hihihii. Shhhhh taip slow slow. Takleh tekan keyboard kuat kuat. Kihkih.

Budak banyakkk bijakkkkkkkk!

Oh ye. Topik faveret mesti lah pasal anakku. Hii. Aleesya Eryna dah masuk setahun 3 bulan. Kejap je masa berlalu. Alhamdulillah, dapat breastfeed Aleesya Eryna sampai sekarang. ^_^

Mami : Hidung mana?
AE : *tunjuk hidung*
Mami : Mata mana?
AE : *tunjuk mata*
Mami : Telinga?
AE : *tunjuk telinga*
Mami : Mulut mana?
AE : *pegang mulut*
Mami : Kaki mana?
AE : *angkat kaki*
Mami : Tangan mana?
AE : *angkat tangan*
Mami : Perut mana?
AE : *angkat baju tunjuk perut*
Mami : Tiak masyam mana?
AE : *angkat tangan separuh*
Mami : Geletek ketiak diaaaaaaaa!!
AE : *GELAKKKKKK*

(^_*)

So wonderful. Best rupanya jadik mak ni. Lagi lagi jadik housewife. 24 jam anak depan mata. Suap makan, susukan dia, ajar dia macam2, layan lagu lagu kat youtube, nyanyi sama sama, tidur peluk peluk. 

Macam macam peel. Hihiii.

Suke lari lari bila Mami panggil nama n nak kejar dia. Hiii

Kesayangan Abah. 

First word, ABAH. :-)

Ikut perangai Abah :'D

Suke melaram macam Mami. :'D

Walaupun dia manja dengan Abah, tapi dia super manjaaaaaaaaaa dengan Mami. Tak nampak mami, mula lah cari cari sana sini. Ngeeee. Bila nampak aje Mami dia, terus lari & datang peluk Mami. :') Sayang adik sesangat. Wuwuuuuuu~

Kalau dia dah pakai baju atau headband atau topi cantik cantik, kite akan cakap, "Eiii cantiknyeeeee..." Then dia cepat cepat pergi tengok muka dia dekat cermin dan sengih sengih. Hihiii.

Duta Tesco :-P

Aleesya Eryna sekarang dah pandai nak main dekat playground. Kalau seben kite lalu dekat padang & nampak ada playground, dia akan tunjuk tunjuk. Kalau cuaca panas sangat atau hujan, kiteorang bawak je dia pergi main dekat playground dalam Mydin. Kat Mydin FOC. Kat Jusco & Tesco berbayar. Kat Jusco Parent boleh masuk sekali. 

Masa main kat Jusco.

Kesayangan :-*

Ni main kat playground kat kampung aje, Hihiii.

Kalau malas nak main kat playground, bagi dia main yang ni aje. 2 token singgit. :'D Tapi kat Jusco 1 token singgit. (-.-")

Mami : Peluk mami kuat kuat.
AE : *tangan letak kat leher kite & peluk kuat kuat*

Mami : Cepat buat flying kiss.
AE : *letak tangan dekat bibir & mmmuahh*

Mami : Adik. Cepat baca doa.
AE : *tadah tangan*
Mami : Bismillahirrahmanirrahim. Aminnn...
AE : *raup tangan kat muka*


WONDERFUL. :')

Alhamdulillah. I'm blessed.
TQ ALLAH SWT.

OK. Nanti bebila kite update belog lagi. Biz kecil kecilan masih beroperasi ya. Tabita Skincare Original Murah & juga Desi Damayanti Skincare. Al-Quran pelangi pun masih ada. Apape whatsapp kite. 012-7186471 Ok baiiiiiiii!! ;-)

Monday, March 16, 2015

Desi Damayanti Skincare Original

.
3 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Yey! Skincare baru lagii.. Heee. Sebenarnya Desi Damayanti Skincare ni adalah Tabita Skincare. Sebab banyak sangat yang tertipu dengan tabita skincare fake, maka, owner mengeluarkan label baru. Item masih sama, cream dan facial soap masih power seperti biasa, cuma label sahaja baru. ^_^

TRIAL SET
RM 120

- facial soap (30ml)
- smooth lotion (30ml)
- day cream (8gram)
- night cream (8gram)

REGULAR SET
RM 250

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++

EXCLUSIVE SET
RM 290

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 5 BULAN +++

-
-
-
-
-
-
-
-
Cara bezakan produk original denga  fake.
SAYA HANYA JUAL YANG ORIGINAL SAHAJA YER 
KAWAN KAWAN ^_^






Harga semua dah termasuk postage yer. Harga pun masih sama yer. Supplier dah tetapkan. Jangan sebab nak harga murah, korang kena tipu, konon cakap promotion atau diskaun tapi rupanya fake produkkkkk.

InsyaAllah, ada freegift kite bagi nanti. Boleh pilih, korang nak ibu putih atau sabun arbutin. Owrite? :'D

Ok. Kalau berminat, 
boleh whatsapp kite yer. 012-7186471
atau email kite, intanurulfateha@gmail.com 

Oh ye. kite pun guna produk ni jugak uols. Bukan takat jual aje. Muke pun tak de sebijik jerawat. Alhamdulillah. Seben pun makin shayang. Kihkih. Okbaiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13