Thursday, April 24, 2014

.tabita skincare original murah

.
0 Sweet and Lovely Comments!

Salam. 

Hai korang ! Heee. Kali ni kite nak share dekat korang satu produk skincare yang dah ramai orang pakai. Kite tak pakai skincare ni. Kite tolong kawan jual jer. Tolong menolong kan amalan mulia. :-P

Tabita Skincare ni original dan murah dari harga kebanyakkan seller lain. Ada 2 jenis packaging. Baru dan lama. Both sama cuma yang ada jugak orang cakap sabun untuk packaging baru macam besar sikit tapi kite tengok macam same aje (-_-) Packaging je berbeza... Facial soap dan smooth lotion je yang tukar.. Cream dia still packaging lama...


Trial set.
RM 120 sahaja.
Normal price RM 140 uols.

Korang akan dapat
- facial soap (30ml)
- smooth lotion (30ml)
- day cream (8gram)
- night cream (8gram)

TAHAN SEHINGGA 3 - 4 MINGGU


Packaging Baru.



SET EXCLUSIVE
RM290
(Packaging baru)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 4 BULAN +++
SET REGULAR
RM250
(Packaging Baru)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++

SET EXCLUSIVE
RM230
(Packaging Lama)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 4 BULAN +++

SET REGULAR
RM210
(Packaging Lama)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++


Kite pun ada jual LOOSE ITEM. Maksudnya boleh beli satu satu. Dekat bawah ni harga untuk loose items yekk.



   Harga semua barang ni dah termasuk 
dengan kos postage yer kawan kawan.
^___________^

Testimonial






So, kalau korang berminat nak beli Tabita Skincare ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....


dekat whatsapp 
0127186471 atau 

dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')


**boleh jugak beli telekung lycra lace dan kain english cotton dengan kite. 
**klik SINI untuk tengok jenis dan corak telekung.
**klik SINI untuk tengok corak kain english cotton.


Monday, April 21, 2014

.kain english cotton gred A!

.
1 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share something. Actually kite tolong kawan kite. Dia mintak tolong jualkan kain cotton secara online.

Kain cotton dia best. Lembut kain dia. Sejuk. Dan tak mudah renyuk. Senang cakap, selesa lah bila pakai. Harga pun tak mahal. Berbaloi dengan material dia. ^__^














Ok. Gambar dekat atas ni semua harga dia RM70 setiap satu. Tak termasuk postage. Postage tambah lagik RM6 je. Kalau nak COD (Cash on delivery) boleh datang rumah kite ekk. Atau jumpa dekat mana mana area Muar. ;)

Yang dekat bawah ni pulak, Paishley Cotton. Material lebih lembut dan tak renyuk ! Harga pun lebih murah. Cuma corak dia terhad. Tak banyak stok. Hihi.





Yang ni pulak jenis silk.
Kain dia licin dan berat.

Harga RM90 sahaja. 

Raya pun dah nak dekat. Kalau tailor tak nak jahit, simpan untuk raya haji pulak. Kikikiki. So, kalau korang berminat nak beli kain cotton ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....

dekat whatsapp 0127186471 atau 
dekat email kite di intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')

**boleh jugak beli telekung lycra lace dengan kite. 
**klik SINI untuk tengok jenis dan corak telekung.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Yeay! Dah kawen. ;-)
View my complete profile

#our junior

Lilypie First Birthday tickers

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

#day 1

#day 1

#month 1

#month 1

#month 2

#month 2

Kesayangan

Kesayangan

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)