Monday, January 25, 2016

Check up Aleesya Eryna 2 tahun

.
4 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Petang tadi ada check up Aleesya Eryna dekat Klinik Kesihatan Air Hitam, Muar. Tapi tak kena cucuk pun kali ni. Just nak timbang berat dan ukur tinggi jer kot. 


Hmm..agak agak berapa berat dan tinggi si comel ni ek?

Xoxo, IntanIrfan

Happy Birthday Sayang!

Salam.

Tiga hari lepas merupakan hari kelahiran Aleesya Eryna binti Mohammad Noor Irfan yang ke dua tahun. Alhamdulillah,  membesar dengan sihat dan cerdik. 

Sebenarnya, birthday Aleesya dah celebrate awal, beberapa minggu lepas. Saja celebrate awal. Buat majlis kecil je di rumah Mama Abah dekat Muar ni. Majlis berjalan lancar. Family je yang ada. Majlis start pukul 9 malam, habis dalam pukul 11 malam camtu...

Kek ni kite tempah khas dengan BFF kite, Ina Raiyan.
Kalau nak tempah kek sedap dan murah area Muar/Batu Pahat, 
boleh contact dia ---> https://www.facebook.com/ina.raiyan

Sebelum acara potong kek, baca doa selamat dulu..

Bacaan doa selamat diketuai oleh Abang Ipar kite, Abg Is.

Birthday girl dah jeling kek huhiiii.

Nekma Aleesya ^_^

Lepas selesai bacaan doa, acara tiup lilin dan potong kek. Huuu. Ni acara kegemaran Aleesya. Tak de niat apa-apa, cuma nak happy-kan si kecik kesayangan saya ni je. :-)

Fuhhh. Beriyaaaa tiup.

 
Dah tiup, jom potong kekkkk!!

Tengok lah muka gembira dia tuh.
Mommy pun gembira... :')

Choc cheese cake..

Aleesya ni beriya je potong, makan nye takk.

Dia tetap nak makan nasikkkk... 

Menu malam tu selain daripada kek adalah nasi putih, ikan bakar, ayam bakar, air asam, sup sayur, kuih kuih. Tu jer. :'D Tapi alhamdulillah, seronok makan reramai..

Majlis tak lengkap sebab family kakak kite tak dapat balik sebab ada kematian ayah mertua dia di Kelantan. Takziah kepada keluarga Abg Ipar kite, Abg Apis... Al-fatihah.....

Settle makan, masa untuk ambil gambar!! 
Yeyyyy~

Kejap la mommy Abah.. 
Adik tak ready lagiiii nii..

Ok ready..
Qu Puteh.. Qu Puteh..
Baru lah putehhhh
Muahahha... :-P

Peaceeeeeeeee!

Dengan family tersayang.
Tqvm kepada Yeop & Syu yang tolong Angah deco.
Deco lah sangat.
HAHAHA.

Dengan in law. 
Thank you sebab sudi datang. :'D

Dengan Nekma tersayang..

Tengok lah muka dia tu.
Ya Allah geramnyeeeeeeeeee!

Alhamdulillah, tercapai jugak impian mommy dengan abah nak celebrate birthday adik dengan sederhana tapi meriah. Nanti adik dah besar, boleh baca blog mommy. Mesti adik rindu kenangan ni semua bila adik dah besar nanti. Mommy & Abah nak adik tau yang mommy & abah sayang sangat adik. Jadi budak yang baik, cerdik dan cantik selalu yer. Jangan nakal nakal. Love you so much.

Pagi birthday sebenar, Aleesya macam tak sihat. Terus bawak dia keluar jalan jalan. Belikan kek satu slice dan celebrate dekat McD. Terus ceria macam selalu. Cehhhh...nak tiup kek lagik rupanya. Mengada betul. :-P

P/S: 
Hadiah birthday dah beli yer. 
Beskal pink kesayangan adik tuh. Happy cycling! ^_^

Nanti ada masa kite tulis lagik. 
Time to sleep. Bye~~

Xoxo, IntanIrfan

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13