Monday, July 13, 2015

Whitening Skincare Collection - HERMOSA BY BELINDA [Video]

.
0 Sweet and Lovely Comments!

Hermosa Product Review by Intanurulfateha.Com
^________^

JEMPUT BACE.

Entry sebelum ni, 
.
.
.
.
.
.
Ok byeeeeeeeeee.

.skincare bagus, .skincare murah, hermosa, hermosa by belinda, iklan, natural skincare, review produk, product for sensitive skin, organic product, hermosa review, product review

Saturday, July 4, 2015

Whitening Skincare Collection - HERMOSA BY BELINDA

.
0 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share satu produk skincare baru iaitu Hermosa By Belinda. Pernah dengar tak? Ni produk baru. Produk ni adalah natural based. Tiada bahan terlarang dan kimia. Dan semestinya produk ni HALAL dan sesuai untuk kulit muka wanita dan jejaka di Malaysia ni. Cewah.


Whitening Skincare Collection dari HERMOSA BY BELINDA ni mempunyai 3 buah items utama iaitu Whitening Toner, Day Moisturizer dan Night Moisturizer. Make up Removing Water juga termasuk dalam Hermosa Skincare Set. Produk ni sesuai dengan apa-apa jenis kulit sama ada kulit kering atau sensitif. 

Produk ni jugak akan...
--- Merawat kulit berjerawat
--- Menghilangkan parut jerawat
--- Mengurangkan dan menghilangkan kesan igmentasi dengan penggunaan jangka panjang
--- Pencerahan kulit semulajadi
--- Mengawal pengeluaran sebum
--- Menjadikan tona kulit lebih sekata

Pencerahan kulit yang eektif bukan je pada lapisan luar, tapi meliputi lapisan dalam kulit wajah. Hermosa Whitening Collection bertindak untuk mencerah dan melembapkan kulit dengan 3 bahan utama iaitu Ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry dan Aloe Vera.

Ok. Kite nak review pasal toner sahaja dulu yer. Toner dia sama macam toner produk lain. Lepas cuci muka, spray toner ke muka. Tak payah lap. Tak payah dap guna cotton pad. Just simply let it kering sendiri. Toner ni mengandungi extract aloe vera dan juga rose water. Wangiiiiiiiiiiii jer bau toner ni. Muka pun rasa fresh jer. Hihihi. 

Dan yang paling best sekali pasal toner ni ialah, kalau kite dah siap mekap, pakai bedak semua, kite boleh spray toner ni as setting spray and mist. Muka kite akan jadik glowing gittewwwwwww.



Selain daripada itu, ada jugak produk lain seperti Body Scrub, Starter Kit dan juga Youth Booster Complexion Soap. 

Harga? Sangat berpatutan dengan hasil yang korang akan dapat. Boleh beli starter kit dulu kalau korang nak try. Tak rugi cuba tauuu. Jangan risau sebab produk ni natural based dan halal uolssssss. Gunakan tanpa was was. So, kalau korang berminat, boleh cekidaut website HERMOSA BY BELINDA

Next entry, kite akan share video pulak yer. Stay tuneeeeeeeee. ^________^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13