Thursday, October 23, 2014

Baju kelawar moden - Raisya Batwing

.
2 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share pasal baju pulak. Heheee. Kite ade jual baju kelawar moden. Sebelum ni, baju kelawar cuma untuk pakai tidur malam aje kan? Sekarang dah boleh bawak jenjalan uols. Hihiii.

Nama baju ni, Raisya Batwing. Satu set RM110 jer. Nak beli  baju dan skirt asing asing pun boleh. ;-) Baju RM55. skirt RM65. Postage RM6 sahaja. Beli set lagik jimat. :-P

Ada banyak pilihan warna.
Cantik kan? 
;)

Boleh pilih ikut kod yang kite bagi ni..


Ok.
Ni pulak pilihan skirt.
Nak pilih warna contra dengan baju pun boleh.
Baru lah urban skettttt :-P


So, kalau korang berminat nak beli, boleh whatsapp kite 012-7186471. Kedai dibuka 24jam. Hihiiii. Kalau nak beli untuk bridesmaid pakai pun cantik.  Heeee. Beli banyak, lagik banyak diskaun kite boleh bagi. Ok korang. Baiiiiii~~





Wednesday, October 15, 2014

Inner Tudung Sequin Murah

.
4 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Sekarang ni dah jadik trending sequin ni. Masa raya hari tu, beli kebaya sequin, shawl squin, clutch sequin. Kemaruk sequin kateko. HAHA. So, sekarang, kite nak share dengan korang pulak, Inner Tudung Sequin!

Bila ada inner ni, takde lah nak kena beli semua shawl sequin dah. Pakai je shawl lame dengan inner sequin ni. Settle! Miahahaha. Ok. Korang boleh beli inner sequin ni dengan kite. Murah aje kite jual. No worries ye kawang kawang. Hikk.

Huaaaaaaaaa cantiknyeeeeeeeee.........

Cantik kan?

Meh beli dengan kite. Murah dan cantik dan berkualiti. Hihii. Siapa nak beli, boleh wassap kite 0127186471 . Beli banyak banyak nanti kite bagi diskaun yer.

Harga : RM25 sehelai
Postage :  RM6 sm/RM8 ss

Ok baiiiiiii~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

Kesayangan

Kesayangan